10,208.65 TRY BIST 100 BIST 100
34.70 EUR EUR EUR
32.31 USD USD USD
4.49 CNY CNY CNY
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45.27 TRY Interest Interest
83.94 USD Fossil Oil Fossil Oil
26.74 USD Silver Silver
4.50 USD Copper Copper
117.55 USD Iron Ore Iron Ore
386.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,402.11 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Küçük Şeyler Büyük Farklar Yaratır!

Patentli, ödüllü, yeni nesil ürünleri ile inşaat el aletleri sektörünün jenerik markası olan Hilti, ürün ve hizmetlerindeki inovatif ve samimi yaklaşımı kampanyalarına da yansıtıyor. Daha çok inşaatlarda kullanılan kırıcı-delicileri ile tanınan ve inşaat profesyonellerine yönelik 10 bine yakın ürünü bulunan Hilti, sarf malzemeleri olarak adlandırılan kırım ve delim uçları, aşındırıcılar, bıçaklar, kesme taşları gibi ürünleri için farklı bir kampanyaya imza attı...

Küçük Şeyler Büyük Farklar Yaratır!

Dünyanın en küçük 6. ülkesi olan Lihtenştayn Prensliği’nde, bundan tam 75 sene önce küçük bir torna tezgahında çivi çakma sistemleri imalatı ile faaliyetlerine başlayan Hilti, günümüzde yaklaşık 10 bin ürünü ile inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunan global bir marka konumunda. Patentli, ödüllü, inovatif ürünleri ile inşaat el aletleri sektörünün jenerik markası olan Hilti; kırım ve delim uçları, aşındırıcılar, bıçaklar, kesme taşları gibi sarf malzemeleri ürün grubunda da iddialı bir duruş sergiliyor. “Üstün Performans. Üstün Dayanıklılık.” marka vaadi ile yol alan Hilti, ürün ve hizmetlerindeki inovatif ve samimi yaklaşımı kampanyalarında da hissettiyor. İç iletişim kapsamında satış ekibi için “Küçük şeyler büyük farklar yaratır” sloganıyla “Bir Şey Daha” kampanyasını başlatan Hilti, sarf malzemelerinin kalitesine dikkat çekmeyi hedefliyor.

“BİR ŞEY DAHA: Ucuz sarf malzemesi alacak kadar zengin misiniz?”

Cevabı aşağıdaki linkte ve mailin en sonunda bulunan QR Kodu’nda yer alan 3 dakikalık video’da !

https://www.youtube.com/watch?v=JVchsHL8A0k

Hilti’nin “Bir Şey Daha” kampanyası adını 80’lerin efsanevi dizi karakteri Komiser Kolombo’nun dünyada profesyonel satış ekipleri tarafından da kullanılan tekniğinden alıyor. Kolombo Tekniği’nde Komiser, davaları çözmek için şüphelilerle yaptığı görüşmelerinin sonunda “Bir Şey Daha” diyerek can alıcı sorusunu sorup gardını indirir ve sorgulamanın bittiğini düşünerek rahatlayan şüpheliden istediği cevapları alır.

Bu ilginç sorgulama tekniğinden etkilenen Hilti Türkiye Sarf Malzemeleri Ürün Müdürü Anıl Tanrıverdi, Hilti sarf malzemelerinin yeni kampanyası için hazırladığı video’da Komiser Kolombo’dan esinlenmiş bir “Satış Dedektifi” olarak müşterisi ile gerçekleştirdiği ziyareti canlandırıyor. Sıcak satışta rahatlıkla satabileceği sarf malzemelerini sona saklayan ve “Bir Şey Daha” diyerek konuya giren Tanrıverdi, Kolombo Tekniği’ni kullanarak müşterinin asıl isteği ve beklentisinin ne olduğunu ortaya çıkarıyor. Tanrıverdi, çektiği bu video ve uyguladığı “Kolombo Tekniği” ile inşaat profesyonellerine çarpıcı bir soru yöneltiyor:

“Ucuz sarf malzemeleri alacak kadar zengin misiniz?” Hazırladığı video’da aynı anda iki rolde oynayan Tanrıverdi, beklenmedik bu soru karşısında şaşıran ve Hilti sarf malzemeleri konusunda farkındalığı oluşan müşteriyi de canlandırıyor. Müşterilerin makinelerine ayırdıkları bütçe kadar sarf malzemelerine de ayırdıklarını vurgulayan Tanrıverdi, satış ekibi ve inşaat profesyonellerinde bu farkındalığı da yaratmayı amaçlıyor.

İç iletişim kapsamında kullanılan bu video, Hilti’nin kendi içinde gerçekleştirdiği Pazarlama Dalgası (Marketing Wave) etkinliğinde bütün satış ekibine canlı drama performansı ile sergilendi. Bu tanıtım ile Haziran ayında başlayan kampanya; kreatif, eğlenceli ve samimi sunumu ile birlikte Hilti satış ekibinden yoğun ilgi gördü. 2016 yılı sonuna kadar sürecek olan “Bir Şey Daha” kampanyası, Hilti satış ekibinin başarılı bir şekilde uyguladığı Komiser Kolombo satış tekniği sayesinde ilk 3 ayda Hilti sarf malzemelerinin satışında yüzde 40 artış sağladı.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

Swiss Steel will make additions to the board of directors

Friday, May 3, 2024

Mercedes-Benz opens logistics centre in Gebze with 210 million TL

Friday, May 3, 2024

Ajaokuta Steel Company to be revamped

Friday, May 3, 2024

Acciaierie d'Italia plans to increase crude steel production

Thursday, May 2, 2024

Authorities in Brazil demand more despite Vale and BHP's $25 billion mining disaster settlement offer

Thursday, May 2, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now