10,208.65 TRY BIST 100 BIST 100
4.49 CNY CNY CNY
34.70 EUR EUR EUR
32.31 USD USD USD
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45.27 TRY Interest Interest
83.94 USD Fossil Oil Fossil Oil
26.74 USD Silver Silver
4.50 USD Copper Copper
117.55 USD Iron Ore Iron Ore
386.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,402.11 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Havalandırma Sektöründe Form & CVS İş Birliği

Cvsair’in havalandırma amaçlı ürünlerinin satışı iklimlendirme sektörünün en köklü ve öncü firmalarından Form Şirketler Grubu’nun iştiraki Form Endüstri Ürünleri tarafından gerçekleştirilecek. Fan pazarında sektör dinamiklerini değiştirecek bu iş ortaklığı sayesinde Form Endüstri Ürünleri kurumsal firmalara kapalı alanlardaki konfor standartlarını yükselten iklimlendirme seçenekleri sunacak...

Havalandırma Sektöründe Form & CVS İş Birliği

Yapılan anlaşma çerçevesinde Cvsair tarafından üretilen yüksek kaliteli havalandırma cihazları Türkiye pazarında yalnızca Form Endüstri Ürünleri tarafından satılacak. Form Endüstri Ürünleri, enerji verimli çözümler üreten Cvsair ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı sayesinde kapalı alanlardaki konfor standartlarını yükselten iklimlendirme seçeneklerine daha güçlü paket çözümler sunarak sektör profesyonellerine katma değer yaratmayı hedefliyor.

Cvsair’in, kapalı alanlardaki konfor standartlarını yükselten havalandırma amaçlı ürünleri; yüksek yapılardan katlı otoparklara, hastanelerden dini yapılara, otellerden iş merkezlerine kadar pek çok kamusal alanın havalandırma ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor.

Form Endüstri Ürünleri, iklimlendirme sektörünün nabzının tutulduğu ISK – Sodex 2019 fuar standında ilk defa tanıttığı ve büyük ilgi gören Cvsair ürünleri ile sektör profesyonellerine çevre dostu, tasarruflu ve kaliteli çözüm alternatifleri sunacak.

Form Endüstri Ürünleri, Cvsair ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında FORM Cvsair markalı kanal fanları, çatı fanları, hücreli fanlar ürün grupları ile duman egzoz fanı, jet fan ve radyal jet fan gibi ürünlerini Türkiye’deki tek yetkili satıcısı konumuyla sektörle buluşturacak.

FORM tarafından ISK- Sodex 2019 fuarında tanıtımı yapılan Cvsair ürünlerinden duman egzoz fanları; kapalı alanlarda çıkabilecek olası bir yangınla oluşan dumanın hızlıca tahliye edilmesini sağlıyor. Bu fan, sıcak daldırma galvanizli gövdesi, aerofoil kesitli alüminyum kanat yapısı ve farklı motor seçenekleri sayesinde yangın anında oluşan çok yüksek sıcaklıklarda çalışabileceği uluslararası bağımsız kuruluşlarca test edilip onaylanmış dayanıklı bir tasarıma sahip.

Günlük havalandırma ve yangın anı için çift devirli motora sahip radyal jet fan, motorlarının H yalıtım sınıfı IP55 korumalı, yüksek verimli IE2 özellikleri sayesinde daha az enerji harcıyor.
Günlük havalandırma ve yangın anı için bir diğer çift motorlu ürün olan aksiyal jet fan ise, her iki tarafında konumlandırılan susturucusu ile daha sessiz bir çalışma performansı sergiliyor.
Form Endüstri Ürünleri yeni iş birliği sayesinde kamusal yapılara havalandırma ihtiyaçları için çevre dostu ve tasarruflu ürünler ile 55 yıllık tecrübesini buluşturduğu kaliteli ve verimli iklimlendirme çözümleri sunuyor.
 

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

Swiss Steel will make additions to the board of directors

Friday, May 3, 2024

Mercedes-Benz opens logistics centre in Gebze with 210 million TL

Friday, May 3, 2024

Ajaokuta Steel Company to be revamped

Friday, May 3, 2024

Acciaierie d'Italia plans to increase crude steel production

Thursday, May 2, 2024

Authorities in Brazil demand more despite Vale and BHP's $25 billion mining disaster settlement offer

Thursday, May 2, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now