9,915.62 TRY BIST 100 BIST 100
34.89 EUR EUR EUR
32.51 USD USD USD
4.51 CNY CNY CNY
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44.70 TRY Interest Interest
89.50 USD Fossil Oil Fossil Oil
27.20 USD Silver Silver
4.58 USD Copper Copper
119.16 USD Iron Ore Iron Ore
386.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,438.11 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Assan Alüminyum TSE'den "CoAvid-19 Güvenli Üretim Belgesi" aldı

Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör: "Assan Alüminyum olarak Kovid-19 kapsamında başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın sağlığını odak noktası belirleyerek üst düzey tedbirler alarak üretime devam ettik"

Assan Alüminyum TSE'den "CoAvid-19 Güvenli Üretim Belgesi" aldı

Kibar Holding çatısı altında faaliyet gösteren, Türkiye'de sektörünün lider üreticisi konumunda bulunan Assan Alüminyum, ocak ayından bu yana aldığı Kovid-19 önlemleri, hayata geçirdiği uygulamalar ve düzenlemelerle Türk Standardları Enstitüsü'den (TSE) "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi" aldı.

Assan Alüminyum'dan yapılan açıklamaya göre, Assan Alüminyum, Kovid-19 kapsamında aldığı önlemler, hijyen tedbirleri, çalışma ve üretim alanlarının uygunluğu, yemekhaneler, dinlenme alanları, servislerde yapılan düzenlemeler ve tüm paydaşların sağlığını önceliğe alan uygulamalarıyla TSE'nin hazırladığı "Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu"nda belirtilen tüm şartları sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör, Kovid-19 salgınını sürecin başından itibaren takip edip yetkili kuruluşların yönergelerini uygulayarak ek önlemler aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Assan Alüminyum olarak Kovid-19 kapsamında başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın sağlığını odak noktası belirleyerek üst düzey tedbirler alarak üretime devam ettik. Alüminyum folyo üretimimizin büyük kısmı gıda ambalaj sektöründe kullanılıyor ve ülkemizde üretilen gıda ambalajlarındaki alüminyum folyonun önemli bir kısmını da biz üretiyoruz. Ürettiğimiz ürünün gıda tedarik zincirinde kritik öneme sahip olması nedeniyle toplumun temel ihtiyaçlarını karşılamasının tehlikeye düşmemesi açısından üretime ara vermedik. Bu süreci çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın sağlığını birinci planda tutarak yürüttük ve bu şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Aldığımız önlemler ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar sonucunda TSE tarafından yapılan denetlemeler sonucu verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandık. Önümüzdeki süreçte de üst düzey tedbirleri alarak üretime ve ihracata devam edeceğiz."

İSO 500'de 35'inci sırada yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Güngör, "Güvenilirlik, esneklik, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik değerlerimiz odağında ülkemize ve çevremize olan sorumluluk bilincimizle istikrarla üretmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Bu yolculukta bizimle birlikte olan tüm iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

Committee formed to revive Pakistan Steel Mills

Saturday, April 27, 2024

Vişne Madencilik launches IPO process

Wednesday, April 24, 2024

Performance of Korean steel giants decreased in the first quarter

Saturday, April 27, 2024

Israel acts to limit scrap metal exports amid supply shortage

Wednesday, April 24, 2024

China's steel surplus problem faces global boycotts

Saturday, April 27, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now