10,267.09 TRY BIST 100 BIST 100
34.76 EUR EUR EUR
32.28 USD USD USD
4.50 CNY CNY CNY
0.13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44.77 TRY Interest Interest
83.47 USD Fossil Oil Fossil Oil
27.38 USD Silver Silver
4.60 USD Copper Copper
119.68 USD Iron Ore Iron Ore
384.00 USD Ship Dismantling Ship Dismantling
2,414.39 TRY Gold (gr) Gold (gr)

Ana Sponsor Palmiye, R+T Türkiye 2015 Fuarında Yenilikleri Sektörle Buluşturdu

Pergola, cam, tente ve mimari sistemlerde öncü Palmiye, tasarıma sıra dışı bakış açışı ve yenilikçi sunumlarıyla dört mevsim dış yaşam alanları yaratmaya devam ediyor.

Ana Sponsor Palmiye, R+T Türkiye 2015 Fuarında Yenilikleri Sektörle Buluşturdu

Açılıp kapanabilen pergola, tente, cam sistemleri ve mimari sistemler alanında üretici lider Palmiye ana sponsoru olduğu 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen R+T Türkiye 2015 Panjur, Tente, Kapı/ Geçiş Sistemleri ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda inovatif ürünlerini sergiledi. Aynı zamanda Palmiye Yönetim Kurulu Başkanı İlya Özyürek fuarın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Palmiye R+T Türkiye 2015 Fuarı’nda pergola sistemlerinden Pavillion; tente sistemlerinden Windstor, Platinum, Liberty ve 2014 yılında Design Turkey’den “ En İyi Tasarım” ödülü alan Pente ve Storexy; cam sistemlerinden 5’li Sürgü, Yalıtımlı Sürgü, Kaldır Sür ve Tam Yalıtımlı Motorlu Giotin Cam Kapama Sistemi ürünleri ile mimari sistemlerden ise Skyroof ürünlerini tanıttı.

 

Açılış konuşmasında R+T Türkiye 2015 Fuarı ile ilgili olarak Palmiye Yönetim Kurulu Başkanı İlya Özyürek: “R+T Türkiye Fuarı’nın ana sponsoru olarak sektörümüzün gelişmesine sağladığımız katkıdan ve bu alanda ülkemizin uluslararası platformlarda temsil edilmesine yardımcı olmaktan dolayı mutluyuz. Sektörümüz için önemli olan bu fuarı her zaman destekleyeceğiz. Verimli ve güzel bir fuar geçireceğimize inanıyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ederiz.“ dedi.

Palmiye, dış mekanda iç mekan rahatlığını sağlayan ve 4 mevsim kullanılabilen pergola, cam, tente ve gölge sistemlerinin üretimi ve montajının yanı sıra sunduğu yenilikçi mimari çözümler sayesinde trendleri belirliyor. Palmiye üretiminde tasarım, mühendislik ve mimari alana yoğunlaşırken ürünlerinde teknolojinin insanlara sağladığı tüm kolaylıkları kullanmaya özen gösteriyor. Tasarım konusunda açık görüşlü ve yenilikçi bakış açısına sahip Palmiye dünyaca ünlü, başarılı mimarların ve tasarımcıların düşünce ve hislerini hayata geçirdikleri eşsiz ürünler ile sıra dışı çözümlerin adresi oluyor.

Alanında birçok “ilk”e imza atan Palmiye, 6 kıtada kendi bölge müdürlükleri, ofisleri ve alternatif satış kanalları ile birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Palmiye, kendisine özel tasarlanan Apple Store’dan indirilen My Palmiye App aracılığıyla ürünlerini iPhone veya iPad ile kontrol etme lüksünü müşterilerine yaşatıyor. Sektörde yarattığı sinerji ile pazarda hızla genişleyen Palmiye birçok ülkede kendi ofisi ile hizmet verirken hizmet kalite standartlarından ödün vermiyor.

Comments

No comment yet.

Only +plus subscribers can access this content.

SUBSCRIBE now to share your thoughts on the markets and get more comments.
SUBSCRIBE If you already have an account Sign In

Most read news

SSAB to supply fossil-free steel to Nordec Group

Monday, May 6, 2024

Oman-UAE railway network aims to cross borders and increase trade

Monday, May 6, 2024

Swiss Steel will make additions to the board of directors

Friday, May 3, 2024

Mercedes-Benz opens logistics centre in Gebze with 210 million TL

Friday, May 3, 2024

Ajaokuta Steel Company to be revamped

Friday, May 3, 2024
Follow List
Expand
Your watch list is empty

Add your favorite commodities for quick access and don't miss the latest price change news.


There are no news categories you follow
Edit Notification Preferences
E-bulletin subscription
Sign up to receive the latest news and daily iron prices by e-mail and sms
Become a Plus Subscriber Now!
Try it free for 3 days!
Subscribe Now
Neutral Prices
Be informed
Provincial Iron Prices
Comments and Analysis
Subscribe Now