9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
89,50 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,20 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,58 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.438,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Project Oman 2023 Fuarı 23 Ekim'de kapılarını açacak

Project Oman, IFP'nin Orta Doğu ve Afrika'daki altı önde gelen inşaat sergisini içeren "Proje Serisi" nin bir parçasıdır. Etkinlik, 23-25 Ekim 2023 tarihleri arasında Maskat'taki Umman Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

Project Oman 2023 Fuarı 23 Ekim'de kapılarını açacak

Umman'ın inşaat sektörü, ülkenin ekonomik büyümesine en önemli katkıda bulunanlardan biridir. Enerji ve kamu hizmetleri inşaatı, konut inşaatı ve altyapı dahil olmak üzere 2023 yılına kadar 19,4 milyar ABD doları pazar büyüklüğüne ulaşması beklenmektedir. Hükümet, daha fazla yabancı yatırım çekmek ve ekonomiyi çeşitlendirmek için ülkenin altyapısını geliştirmeye büyük yatırımlar yapıyor.

Umman'daki inşaat üretiminin 2026 yılına kadar 3.356,9 milyon OMR'ye ulaşması bekleniyor. Bu büyüme, hükümetin Muscat Uluslararası Havaalanı'nın genişletilmesi ve yeni Salalah havaalanının geliştirilmesi gibi iddialı altyapı projelerinden kaynaklanmaktadır. Hükümet ayrıca ülke içindeki bağlantıyı geliştirmek için yeni yollara, köprülere ve otoyollara yatırım yapıyor.

Daha fazla yabancı yatırım çekmek için, Umman Ticaret, Sanayi ve Yatırım Teşviki Bakanlığı, hükümet ve özel sektörlerle işbirliği içinde, Sultanlık'ta 3,8 milyar dolardan fazla değere sahip 18 yatırım fırsatı açıkladı.

Bu kapsamda, IFP (Uluslararası Fuarlar ve Promosyonlar) ve Al Nimr Expo, 2. yıllık Project Oman, Uluslararası İnşaat Teknolojisi, Altyapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı'nı düzenliyor. Umman Projesi, yatırımcıların ve şirketlerin Umman'daki büyüyen inşaat pazarını keşfetmeleri için mükemmel bir fırsattır. Fuar, ürün ve hizmetlerini sergilemek ve uluslararası ticari ilişkileri ve iş ortaklıklarını optimize etmek için üreticiler, tedarikçiler ve müteahhitler de dahil olmak üzere sektördeki kilit oyuncuları bir araya getirecek.

2022'de düzenlenen Project Oman'ın son baskısı, 15 ülkeden 120 katılımcıyı ve 7.414 yerli ve uluslararası ziyaretçiyi çeken büyük bir başarıydı. Fuar, şirketlerin en son ürün ve hizmetlerini sergilemeleri, uzmanlıklarını paylaşmaları ve potansiyel iş ortaklıklarını keşfetmeleri için bir platform sağladı. Etkinlik, inşaat sektöründeki kilit oyuncuları bir araya getirme ve ağ oluşturma ve işbirliği için kapsamlı bir platform sağlama yeteneği nedeniyle övgüyle karşılandı. Bu başarıya dayanarak, Project Oman'ın yaklaşan baskısı, şirketlerin işlerini kurmaları ve genişletmeleri için daha fazla fırsat sunarak daha da büyük ve daha iyi olmayı vaat ediyor.

B2B Eşleştirme Programı, şirketlerin potansiyel iş ortaklıklarıyla tanışmaları ve tartışmaları için bir platform sağlayan fuarın önemli bir özelliğidir. Fuarda ayrıca, sadece inşaat sektöründeki fırsatları genişletmek ve sergilemek için değil, aynı zamanda ülkeyi geliştirmek için gerekli tüm unsurları sağlayan yerel ve uluslararası üreticileri daha da fazla tanıtmak için "Umman Üretim ve Tedarik Zinciri" adlı özel bir vitrin de yer alacak.

Project Oman, IFP'nin Orta Doğu ve Afrika'daki altı önde gelen inşaat sergisini içeren "Proje Serisi" nin bir parçasıdır. Etkinlik, 23-25 Ekim 2023 tarihleri arasında Maskat'taki Umman Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

Project Oman hakkında daha fazla bilgi için www.project-oman.com'yi ziyaret edin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun