10.208,65 TRY BIST 100 BIST 100
34,70 EUR EUR EUR
32,31 USD USD USD
4,49 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,27 TRY Faiz Faiz
83,94 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,74 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,50 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,55 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.402,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Trakya Cam’ın Yeni Ürünü Isıcam Konfor 60/43 T Mimarlarla Buluştu

Trakya Cam, Türkiye'deki en büyük mimarlık platformu ‘ARKIMEET 2013’e gümüş sponsor olarak katıldı. Trakya Cam, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" başlığıyla düzenlenen platformda, başta yeni ürünü ‘Temperlenebilir Solar Low-E’ kaplamalı camla üretilen ‘Isıcam Konfor 60/43 T’ olmak üzere tüm son teknoloji ürünlerini mimarlarla buluşturdu.

Trakya Cam’ın Yeni Ürünü  Isıcam Konfor 60/43 T Mimarlarla Buluştu

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, Türkiye'nin en büyük mimarlık platformu ‘ARKIMEET 2013’ün gümüş sponsorluğunu üstlendi. Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük mimarlık platformu, dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra 81 ilden yüzlerce mimara ev sahipliği yaptı.

Trakya Cam, "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" başlığıyla düzenlenen platformda, kurduğu standtla başta yeni ürünü ‘Temperlenebilir Solar Low-E’ kaplamalı camla üretilen ‘Isıcam Konfor 60/43 T’ olmak üzere diğer ileri teknoloji ürünlerini tanıttı.

Mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle değişen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda üretim gerçekleştiren Trakya Cam, yeni ürünü ‘Isıcam Konfor 60/43 T’ ile gün ışığını engellemeden yazın güneş ısısı girişini kontrol altına alıyor. Kışın da ısıyı içeride tutan ürün, konut ve işyerlerinin soğutma ve ısınma giderlerinde önemli tasarruf sağlıyor.

Ayrıca, temperlenebilme özelliğiyle emniyet ihtiyacını da karşılayan ‘Isıcam Konfor 60/43 T’, tüketicinin cam kırılması durumunda karşı karşıya kalacağı riskleri de azaltıyor.

Dünyanın altıncı, Avrupa’nın dördüncü büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam, yapı sektörüne yönelik ileri teknoloji ürünleriyle mimaride büyük önem taşıyan; enerji tasarrufu, dekorasyon, gürültü kontrolü, emniyet ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.

Isıcam Konfor 60/43 T çevre dostu bir bina yaratılmasına fırsat tanıyor

Trakya Cam’ın yüzde 60 yüksek ışık geçirgenliğiyle gün ışığından maksimum fayda sağlayan yeni ürünü güneş ısısı girişini yüzde 43 oranında azaltarak, yazın soğutma giderlerinden önemli oranda tasarruf sağlamış oluyor. Isıcam Konfor 60/43 T’nin hem dış, hem de iç yansıtma özelliği düşük olduğundan, mimari tasarımlarda gerek dıştan içe, gerekse de içten dışa bakışta şeffaf ve nötral görüntü sağlanıyor. Ayrıca, ısı kontrol özelliği sayesinde kışın iç mekândan ısı kaçışları da engelleniyor.

Yıl boyu konforlu bir yaşam alanı sunan Trakya Cam’ın yeni ürünü, aynı zamanda ısıtma ve soğutma giderlerini düşüren ve karbondioksit emisyonunu azaltan çevre dostu bir bina yaratılmasına fırsat tanıyor. Trakya Cam’ın yeni ürünü rezidans ve kış bahçelerinin yanı sıra alışveriş merkezi, otel, okul, hastane, ofis gibi ticari binalarda kullanımına uygun olmasıyla dikkat çekiyor. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Slovenya'nın en büyük projesi Türk şirketine emanet

5 Mayıs 2024 Pazar

Otomotiv satışları nisan ayında geriledi

3 Mayıs 2024 Cuma

Swiss Steel, yönetim kuruluna ekleme yapacak

3 Mayıs 2024 Cuma

Mercedes-Benz Gebze'de 210 Milyon TL’lik lojistik merkezi açtı

3 Mayıs 2024 Cuma

Ajaokuta Steel Company yenileniyor

3 Mayıs 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun