9.722,09 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,17 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,47 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,20 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.426,12 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Suudi yatırımcılar tekrar Türkiye’yi sormaya başladı

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan CITYSCAPE Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde düzenleniyor.

Suudi yatırımcılar tekrar Türkiye’yi sormaya başladı

Yurt içi ve yurtdışındaki büyük ölçekli gayrimenkul projelerine satış-pazarlama, konsept geliştirme, ticari gayrimenkul satışı, teslim ve 2’inci el operasyonu gibi alanlarda hizmet veren Aremas bu yıl 5. kez katıldığı CITYSCAPE Global’de C40 nolu stantta yerini aldı.

Fuarın ilk gününe dair izlenimlerini aktaran Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Aremas için verimli geçen bir fuar olduğunu söyledi.  Bu yıl Expo 2020 içerisinde gerçekleştirilen Cityscape Global Fuarı’nın şehir merkezine olan uzaklığı ve içeri giriş prosedürlerinin de fazla olması nedeniyle ziyaretçi sayısını biraz olumsuz yönde etkilemiş göründüğünü dile getiren Arslan, “Ancak bu fuarla nicelik ve nitelik kavramlarının farkı ortaya çıktı. Fuarda görüştüğümüz yatırımcıların ve acentelerin daha istekli ve nitelikli olduğunu gördük. Onlara gerektiği kadar vakit ayırma fırsatımız oldu ve geçmiş dönemlerdeki Cityscape fuarlarından daha verimli bir ilk günü yaşadık. Diğer önemli konu ise Suudi yatırımcıların, bireysel alıcıların tekrar Türkiye’yi sormaya başladığına şahit olduk. Akıllarına ilk gelen Tranzon olsa ve ilk Trabzon’u sorsalar da bu durum Suudi Arabistan’la ilişkiler gerçekten de yumuşamaya mı başlıyor, sorusuna bir kaynak olabilir” diye konuştu.  

‘Fuarları özlemişiz’

Fuar alanının yeterince büyük olmadığına değinen Vedat Arslan, Aremas açısından nitelikli müşterileri, konut alıcılarını ve acenteleri fuara getirmesi ve onlarla görüşebilmeleri açısından oldukça faydalı bir fuar geçirdiklerini ifade etti.  Fiziki fuarların yeniden başlamasına ilişkin değerlendirmelerini de paylaşan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem stant sahipleri hem de ziyaretçiler olarak fuarları özlemişiz. Fuarların etkinliği önümüzdeki 1-2 yıllık periyotta geri gelecek gibi duruyor.”

Fuara özel indirimler

Türkiye, Almanya, Gürcistan ve Azerbaycan’da farklı lokasyonlardaki ofisleriyle pek çok proje için hizmet veren Aremas, bu yıl beşinci kez katıldığı CITYSCAPE Global’de, Körfez ağırlıklı olmak üzere Dünyanın çeşitli yerlerinden pek çok yatırımcıyı standında ağırlıyor. Hem satış operasyonlarını exclusive olarak yönettiği projelerini hem de İstanbul’un tanıtımını yapan Aremas hizmet verdiği projelerden İş Portföy Quasar  GYF projesini de  Türkiye satış koşulları ile bire bir aynı şartlarda,  fuara özel indirim ve özel ödeme seçenekleriyle yatırımcılarının beğenisine sunuyor… Gürcistan’taki projesi Swissotel Residences projesini de ilk kez fuarda tanıtacak olan Aremas, lansman öncesi çok özel fırsatlarla yatırımcılarını buluşturuyor.

Kurulduğu günden bugüne 12 yıllık sürede farklı segment ve tipte pek çok farklı projeye hizmet veren Aremas’ın, aktif olarak geliştirme danışmanlığı ve satış pazarlama hizmeti verdiği projelerin toplam büyüklüğü yaklaşık 2,4 milyon metrekareye, satılabilir ürün değeri ise 4,5 milyar doların üzerine çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Jindal Shadid, yeni projesinin detaylarını açıkladı

25 Nisan 2024 Perşembe

Türkiye ve Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi için imzalar atıldı

24 Nisan 2024 Çarşamba

Çin, ABD'nin çelik ve alüminyuma yönelik gümrük vergilerinin derhal iptal edilmesini talep etti

22 Nisan 2024 Pazartesi

Birleşik Krallık, çelik koruma önlemlerinin uzatılmasını talep etti

22 Nisan 2024 Pazartesi

İtalyan Parlamentosu, CBAM düzenlemesi hakkında görüşme sağlayacak

22 Nisan 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun