9.716,77 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,89 TRY Faiz Faiz
89,53 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,51 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,57 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,84 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.445,68 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Seyrantepe'ye büyük yatırım!

İstanbul Seyrantepe’de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptıklarını belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu “Skyland İstanbul gayrimenkul yatırımlarımız arasında bizim için son derece önemli bir yere sahip, hatta imza projemiz olarak görüyoruz” dedi.

Seyrantepe'ye büyük yatırım!

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Avrupa’nın en prestijli 10 gökdeleni arasındaki Skyland İstanbul, akıllı teknolojilerle donatılmış altyapısı ile öne çıkıyor.

Skyland İstanbul’u 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, projeye ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: “Skyland İstanbul gayrimenkul yatırımlarımız arasında bizim için son derece önemli bir yere sahip, hatta imza projemiz olarak görüyoruz. Her detayında kalite, lüks ve akıllı çözümler bulunuyor. Skyland İstanbul, keyfini çıkararak İstanbul’u yaşamak isteyenlerin rezidans tercihlerinde ilk sırada geliyor. Geniş teras ve balkonlara sahip rezidans dairelerimizin çoğunluğunun satışını tamamladık diyebilirim. Sınırlı sayıda çok özel dairemiz bulunuyor. Lüks, konfor ve tasarımı yaşam stili haline getirmiş sahiplerini bekliyor.”

"Verilen önem giderek arttı"

Türkiye’nin önde gelen şirketlerini yakın zamanda Skyland İstanbul’un ofis kulelerinde ağırlamaya başlayacaklarını söyleyen Eroğlu, “7 metre tavan yüksekliğine sahip ofislerimiz ticari gayrimenkul piyasasında yoğun talep görüyor. Özellikle pandemi ile birlikte ofislerin ferahlığına verilen önem giderek arttı. Bu da Skyland İstanbul’a yönelik talebi artırdı. Ofislerimizde, tek katta 10 bin metrekareye varan geniş çalışma alanı seçenekleriyle, değişen kullanıcı ihtiyaçlarına uygun esnek kiralama imkânları sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Skyland İstanbul projesi kapsamındaki konsept alışveriş merkezi Skyland HOM’un 100’den fazla prestijli tasarım ve dekorasyon markasını tek çatı altında buluşturduğunu dile getiren Nurettin Eroğlu, “Tasarımı sanatla buluşturan Skyland HOM 40 bin metrekarelik bir alanda ev ve şehir yaşamının en güncel trendlerini bir araya getiriyor. Holdingimiz tarafından geliştirilen konsept mağaza INTERIA Interior Design Store’un ilk şubesini de Türkiye’nin en büyük tasarım ve dekorasyon merkezi Skyland HOM’da açtık” diye konuştu.

"Her türlü konfor ve ihtiyaca yönelik seçenekler sunuyor"

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: “Türkiye’nin deniz seviyesinden en yüksek rezidanslarına sahip olan proje; Sky Residence, SkyPremium Residence ve Sky Deluxe Residence ile her türlü konfor ve ihtiyaca yönelik seçenekler sunuyor. Skyland İstanbul özgün iç mimari ve akıllı ev teknolojilerine sahip geniş balkonlu ve orman manzaralı dairelerin yanı sıra restoran, fitness, ve wellness merkezi ile 3 bin 500 araçlık otoparkı da avantajları arasında sunuyor. TEM bağlantı yolu üzerindeki konumuyla şehrin her noktasına kolay ulaşım fırsatı sunan Skyland İstanbul, ferah iç mekânları ve geniş açık alanları ile şehrin kalbinde ama şehir karmaşasından uzak bir yaşam vaat ediyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

25 Nisan 2024 Perşembe

Bakan Işıkhan: Türkiye en fazla büyüme kaydeden ülkeler arasındadır

25 Nisan 2024 Perşembe

ABD'de imalat PMI son 4 ayın en düşük seviyesine geriledi

24 Nisan 2024 Çarşamba

Yıl sonuna kadar hedefimiz 110 milyar dolar hizmet ihracatına ulaşmak

22 Nisan 2024 Pazartesi

Çin gösterge kredi faiz oranlarını değiştirmedi

22 Nisan 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun