9.716,77 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,89 TRY Faiz Faiz
89,53 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,51 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,57 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,84 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.445,68 TRY Altın(gr) Altın(gr)

2019 İçin En İyi 5 Yeşil Bina

Verimlilik ile güzelliğin birleştirilebileceğini ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirebileceğini gösteren en çevre dostu 5 yeşil bina.

2019 İçin En İyi 5 Yeşil Bina

1-AMHERST KOLEJİ BİLİM MERKEZİ, AMHERST, MA | Payette

Amherst College Yeni Bilim Merkezi, modern araştırma tesisleri ile karşılaştırıldığında, enerji kullanımını yüzde 76 oranında azaltırken, gelecek yüzyılda kolej bilim programlarını ve öğrencilerini desteklemek için son teknoloji imkanlar ve esnek bir alan sunmaktadır. Bir dizi ışıklık gözlemi, çatının canlandırılmasını izleyerek binanın bilimsel amacını ve sürdürülebilir performansa olan bağlılığını gösterir.

2-ASILONG CHRISTIAN LİSESİ, ASILONG, WEST POKOT, KENYA | BNIM

Bu, kendisi için farklı bir geleceği hayal eden, bölgede temiz suya erişim yoluyla barış aramaya başlayan ve ardından ilkokul mezunları için eğitim fırsatlarını geliştiren bir topluluğun öyküsüdür. Kenya'nın kuzeybatısındaki ve geçimlik bir çiftçi ve pastoralist topluluğu içindeki uzak konumundan dolayı, gerçek sürdürülebilirlik, şiddetli bir çevrenin, entegre bir topluluğun ve yerel ekonominin tasarım entegrasyonu da dahil olmak üzere her tasarım kararının itici gücü olmuştur. Proje, 320 öğrenciyi tam inşaat üzerine eğitecek bir lise kampüsü. Yapılar, sınıfları, ofisleri, yurtları ve özünde öğretmen barınaklarını barındırmaktadır.

3-DANIELS BUILDING AT ONE SPADINA CRESCENT, TORONTO ÜNİVERSİTESİ, TORONTO, CANADA | NADAAA WITH ADAMSON ASSOCIATES AND ERA ARCHITECTS

Proje, şehir bağlamına ve zaman zaman yalnızca dinamik akreditasyon çerçevelerine odaklanmak yerine dinamik kullanım modellerine odaklandı. Proje kullanım verimliliği, enerji / su / malzeme verimliliği, uygun şekilde yalıtılmış yapı kumaşı, iç ortam çevre kalitesi, peyzaj ve şehircilik konularında kendisini ayırmaya çalıştı

4-OREGON HAYVAN EĞİTİM MERKEZİ, PORTLAND, OREGON OPSIS MİMARLIK

Sürdürülebilir eylemlerde bulunmak için ziyaretçilere ilham vermek Oregon Hayvanat Bahçesi'nin Eğitim Merkezi'nde tasarım ve sergilerin görevidir. Hayvanat bahçesi tarafından finanse edilen beşinci proje olan merkez, her yıl kamplara ve derslere katılan ve bölgesel bir merkez olarak hizmet veren ve ABD Balık ve Yaban Hayatı ve diğer ortaklarla işbirliği yaparak hayvanat bahçesinin gençlik programlarını genişleten binlerce çocuk için bir ev üssü sağlıyor. Merkez; sınıfları, toplantı alanlarını, bahçeleri ve bir Doğa Araştırma İstasyonunu (NESt) içeriyor, ziyaretçilere dışarı çıkmaları, doğayı öğrenmeleri ve doğa adına harekete geçmeleri için ilham veriyor.

5-MESLEKİ BİLİM VE MÜHENDİSLİK KOMPLEKSİ, NORTHEASTERN ÜNİVERSİTESİ, BOSTON | Payette

Bina, enerji talebini azaltmak için pasif unsurları ve enerji kullanımını daha da azaltmak için ileri teknoloji enerji geri kazanım sistemleri kullanıyor. Bu modern tesis, Northeastern Üniversitesi'ndeki araştırmaların büyük bir genişlemesini temsil etmekte ve dört disiplinlerarası akademik araştırma disiplini için 236.240 brüt ev sağlamaktadır: mühendislik, sağlık bilimleri, temel bilimler ve bilgisayar bilimi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun