10.267,09 TRY BIST 100 BIST 100
34,76 EUR EUR EUR
32,28 USD USD USD
4,50 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,77 TRY Faiz Faiz
83,47 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,38 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,60 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,68 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
384,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.414,39 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Ode Yalıtım Tedarikçileri İçin Değer Yaratmaya Devam Ediyor

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, Tedarikçi Buluşması kapsamında Türkiye genelindeki 60’ın üzerindeki tedarikçisi ile biraraya geldi. ODE’nin yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda 2020 hedeflerinin paylaşıldığı ve 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda, Tedarik Zinciri Yönetimi alanındaki son gelişmeler de mercek altına alındı...

Ode Yalıtım Tedarikçileri İçin Değer Yaratmaya Devam Ediyor

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, tedarikçileri için değer yaratmaya devam ediyor. ODE Yalıtım’ın ‘Tedarikçi Buluşması’, ODE’nin Türkiye genelindeki 60’ın üzerindeki tedarikçisini biraraya getirdi. Etkinlik, ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın Türkiye inşaat sektörünü değerlendirdiği ve ODE’nin 2020 yılı vizyonunu paylaştığı açılış konuşması ile başladı. ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker ve ODE Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Kemal Direk’in 2016 yılı değerlendirmesi ve gelecek dönem öngörülerini anlattığı toplantıda ODE’nin 2017 yılının ilk fazında üretime başlayacak Eskişehir fabrikası ile ilgili de bilgi paylaşımında bulunuldu. Toplantı kapsamında Ernst & Young Türkiye Tedarik Zinciri Lideri Arda Karaçelebi ve Borusan Lojistik Tedarik Zinciri Çözümleri Grup Müdürü Dr. Canan Ölçer Sağlam’ın tedarik zinciri yönetimi ile ilgili son gelişmeler ve gelecek trendlerini aktardıkları sunumları da ODE tedarikçilerinden yoğun ilgi gördü.

Ali Türker: “İnşaat sektörü Türkiye ekonomisi için çok önemli bir potansiyele sahip”

ODE olarak paydaşları ile birlikte büyüdüklerini ve 2016 yılında bölgesel bir güç haline geldiklerini belirten ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker; “Geçtiğimiz 15 yıl içinde Türkiye’de inşaat sektöründe ortalama yüzde 4’e yakın bir büyüme gerçekleşti. Isı yalıtım pazarı 15 yılda ortalama %14, su yalıtımında bitümlü örtülerde ise aynı sürede ortalama %13,5’lik bir büyüme gerçekleşti. Bu rakamlar inşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. ODE olarak, sektörün önümüzdeki dönemde de benzer bir büyüme göstereceğini umuyoruz ve 5 yıllık iş planımızı da buna göre yaptık. Bu 15 yıllık sürede ODE’nin yıllık bazda birleşik büyümesi de ortalamada %22’nin üzerinde gerçekleşti. Bu büyümenin en önemli nedeni yalıtımda global marka olma vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde, Eskişehir’deki dev üretim tesisimizin de faaliyete girmesi ile her yıl %25 büyümeyi hedefliyoruz. Değişen rekabet koşullarında global markalarla rekabet etmek için kapasitemizi artırarak, yüksek kalitede üretim yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

SSAB, Nordec Group’a fosilsiz çelik tedarik edecek

6 Mayıs 2024 Pazartesi

Umman-BAE demiryolu, sınırları aşarak ticareti artırmayı hedefliyor

6 Mayıs 2024 Pazartesi

Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar vefat etti

6 Mayıs 2024 Pazartesi

Slovenya'nın en büyük projesi Türk şirketine emanet

5 Mayıs 2024 Pazar

Otomotiv satışları nisan ayında geriledi

3 Mayıs 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun