10.208,65 TRY BIST 100 BIST 100
34,70 EUR EUR EUR
32,31 USD USD USD
4,49 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,27 TRY Faiz Faiz
83,94 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,74 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,50 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,55 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.402,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Metal Expo Moscow , 7-10 Kasım 2023 tarihlerinde!

Metal-Expo'2023, demir ve demir dışı ürünlerin tüm yelpazesini, modern ekipman ve teknolojileri sergileyecek. Rus metalurji kompleksi, potansiyelini kilit metal tüketim endüstrilerinden ortaklara gösterecek ve Rus ekonomisinin reel sektörünün temelini oluşturacak.

Metal Expo Moscow , 7-10 Kasım 2023 tarihlerinde!

Günümüzde, Rus metalurji kompleksi, ülkenin kaynak tabanını geliştirmek, alternatif malzeme tedarikçileri ve yeni metal ürünleri bulmak ve ithal ikame programı kapsamında yetkinlik merkezleri oluşturmak ve büyük altyapı projeleri gerçekleştirmek için heyecan verici bir zorlukla karşı karşıyadır. Önde gelen metalurji ve mühendislik şirketlerinin yanı sıra MMK, TMK, Severstal, OMK, NLMK, Metalloinvest, EVRAZ, Mechel, Novostal-M, UMMC, Tulachermet-Steel, AEM-Special Steels, TEMPO, Uraltrubprom, Ural Steel, NVTZ, UMK-Steel, Ashinsky Steel Plant, Zlatoust Steel Plant, Aluminium Metallurg Rus, VSMPO-AVISMA, KUMZ, SMK, Akron Holding Group, CZP, MMK-Metiz, Severstal-Metiz, EZTM, TVEL, Metallinvest, Belarus Metalurji Fabrikası, GEMKOM, Çin Dökümhanesi ve daha pek çok kişi Metal-Expo'2023'te bu stratejik yöndeki fırsatlarını gösterecek.

İnşaat, makine, uçak, gemi yapımı, petrol ve gaz kompleksi, lojistik, metal işleme ve ticaret şirketlerinden binlerce önemli metal ürünleri tüketicisi Moskova'nın iş merkezini ziyaret edecek. Metal-Expo'2023, Expocentre Fuar Alanı'nın üç geniş salonunda aynı anda gerçekleştirilecek. Salon 2 ve Salon 8, önde gelen çelik ve demir dışı metalurji şirketlerine ev sahipliği yaparken, Salon 3, çelik endüstrisi için makine, ekipman, teknoloji ve mühendislik çözümlerinin sergilendiği «MetallurgMash» fuarına ev sahipliği yapacak. Tam kapsamlı metalurji ekipmanı gerektiren büyük projeler gerçekleştiren Rus metalurji endüstrisinde, metal işleme ve metal servis merkezlerine yapılan yatırımlar artmaktadır, bu nedenle metalurjik ekipman ve bileşenlerin tanıtımı önde gelmektedir.

Metalurji işletmelerinin devam eden çalışmaları birçok zorlukla bağlantı kurmaktadır: ihracat akışlarındaki ve mantıksal zincirlerdeki değişiklikler, tedarik ve tedarik zincirlerindeki değişiklikler, vergi sistemlerindeki değişiklikler, ihtiyaç düzeltme yatırım planları, ürün hatları ve ürün satmak için yeni yollar aramak, çevresel gereksinimlerin sıkılaştırılması. Pazar önemli ölçüde dönüşüyor, üreticiler ve tüccarlar yakınlaşıyor, muadilleriyle etkileşim biçimleri değişiyor.

Mevcut durum, şirketlerin rekabet ortamını daha dikkatli incelemelerini, iş sürdürülebilirliğini ve daha hızlı karar vermeyi sürdürmek için pazar eğilimlerini izlemelerini ve analiz etmelerini gerektiriyor. Piyasa oyuncularının endüstri ortaklığı ve müşteri toplulukları geliştirmesi, ekonominin ilgili sektörleriyle işbirliği içinde metal tüketimi teşvik programları geliştirmesi ve gerçekleştirmesi gerektiğini söyleyen Metal-Expo'2023 Genel Müdürü Alexey Efimov, Böyle bir

sektörler arası diyalog, profesyonel topluluğun temsilcilerinin Moskova'daki Metal Haftası'nın kapsamlı iş programı ile kolaylaştırılacağını söyledi. sanayi, inşaat, enerji, mühendislik, güncellenmiş kurumsal stratejiler sunacak ve projelere yatırım yapacak.

Metalurji işinin tüm segmentlerinde 50'den fazla konferans, seminer, yuvarlak masa toplantısı içeren etkinliğin kongre bölümü: demir ve demir dışı metaller için perspektif malzeme ve ekipmanlarının kullanımı, ikincil kaynaklar, takviye çubuklarının standardizasyonu, galvanizli ve polimer ürünler pazarı, otomotiv ve tıp için yeni metal ürün türleri, katkı maddesi ve 3-D teknolojileri, metalurji pazarı, donanım endüstrisi, metalurjide pazarlama, dijital dönüşüm, kurumsal iletişim ve est. Metal-Expo'2023 konferans programı ayrıca inşaat kompleksi, TEK, mühendislik, taşımacılık ve lojistiğin 4000'e kadar temsilcisini forumdaki çalışmalara çekecek. Fuarda ürün tedariği, teknik destek ve servis ile ilgili tüm soruları çözebilirler. Metal-Expo'2023 haklı olarak etkinliğini kanıtlamış müzakere platformlarına aittir.

İş programının bir parçası olarak, kilit endüstri dernekleri ve araştırma enstitüleri etkinliklerini düzenleyecek. Geleneksel olarak Metal-Expo'2023'te «Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı metalurji endüstrisi koordinasyon konseyi» toplantısı gerçekleşecek, bu toplantıda tüm sorunlar ve beklentiler tartışılacaktır. Metal-Expo'2023'te yarışmaların kazananları: Rus Çelik Endüstrisinde Ana Etkinlik'2023, En İyi Rus Satış Ağı'2023, Çelik Servis Merkezi'2023, Genç Bilim İnsanları vb. Bazı kazananlar, demir ve demir dışı endüstrilerdeki ve modern çelik endüstrisi ekipman imalatındaki en önemli başarılar için altın ve gümüş madalyalarla ödüllendirilecek.

Metal-Expo'2023'ün dört gününün piyasa üyeleri ve paydaşları arasında toplantılar ve müzakereler yapacağı düşünülürse, müzakereler sırasında tüm katılımcılar tüm soru ve sorunlarını çözebilir, işbirliği anlaşmaları imzalayabilir, gelecek vaat eden sözleşmeleri tek bir yerde, aynı anda yapabilir. Metal-Expo'2023, metalurji firmalarının ilk kişileri, ürünlerin alım satımı konusunda karar vericiler tarafından ziyaret edilen ülkenin sayılı fuar etkinliklerinden biridir. Fuar, karar vericiler ve ilgili metal tüketim endüstrilerinden meslektaşları için ileriye dönük gelişmeleri, yeni hizmetleri ve ilerici işbirliği modellerini karşılamak için en iyi fırsattır. Tüketiciler ve üreticiler arasında yüz yüze temas, endüstri know-how'ı, deneyim alışverişi, uzun vadeli tahmin, perspektif stratejilerinin tartışılması, metalurji kompleksinin ve ilgili endüstrilerin istikrarlı durumunda ve daha da gelişmesinde önemli bir faktör olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Vişne Madencilik RePlast Eurasia Fuarı'nda yerini aldı

2 Mayıs 2024 Perşembe

Euro Mine Expo 2024'ün odağında en son yenilikler yer alıyor

28 Şubat 2024 Çarşamba

Minexpo Africa fuarı Doğu Afrika bölgesindeki madencilik sektörünün ilerlemesine katkı sağlıyor

30 Nisan 2024 Salı

Win Eurasia'da ilk kez özel hidrojen salonu yer alacak

2 Kasım 2023 Perşembe

Batı Afrika'nın Öncü İnşaat Fuarı 8. Buluşmaya Hazır

20 Mart 2024 Çarşamba
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun