9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
88,74 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,59 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.435,16 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Londra ve Dubai Gayrimenkul Fuarlarıyla Uluslararası Arenada Yatırım Fırsatlarını Keşfedin

True Expo'nun resmi temsilciliğini üstlendiği The Property Investor Show London ve International Property Show Dubai, Türkiye'nin gayrimenkul sektörünü önemli bir etkinlikle buluşturuyor.

Londra ve Dubai Gayrimenkul Fuarlarıyla Uluslararası Arenada Yatırım Fırsatlarını Keşfedin

True Expo'nun resmi temsilciliğini üstlendiği The Property Investor Show London ve International Property Show Dubai, Türkiye'nin gayrimenkul sektörünü önemli bir etkinlikle buluşturuyor. Bu özel fuarlar, Türkiye'deki gayrimenkul satışlarının hız kazanmasına katkı sağlayarak sektörün ivme kazanmasını destekliyor. Uluslararası alanda tanınmış olan bu etkinlikler, Türkiye'nin yatırım çekiciliğini artırıp, uluslararası yatırımcıları Türkiye'nin cazip gayrimenkul pazarıyla bir araya getirerek sektörün büyümesine katkı sağlayacak.

Yurtdışında başarılı projelerle fark yaratan, gayrimenkul, emlak, perakende ve hizmet sektörünü tek çatı altında toplayan ve sahip olduğu ekonomik koşullarla bir fırsat ülkesi olan Türkiye, World Trade Center' da yapılan tek gayrimenkul fuarı International Property Show Dubai' de özel bir konuma sahip olacak.

Gayrimenkul ve Emlak dünyasının önde gelen etkinliklerinden biri olan International Property Show Dubai, şubat ayında kapılarını açıyor. Ortadoğu'nun en prestijli gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen Dubai'deki International Property Show'un yaklaşmasıyla birlikte heyecan artıyor. Etkinlikte Türkiye'den ve dünyanın dört bir yanından gelen büyük projeler, sektörün öncü isimleri ve Arap yatırımcılar bir araya gelecek. 27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Dubai - Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleşecek olan etkinlik, bölgenin ve dünyanın dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Türk Yatırımcıları Körfez İş Dünyasıyla Buluşturuyor. Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri, gayrimenkul projeleri ve birçok ziyaretçi profili, International Property Show'da bir araya gelecek. Türk yatırımcıları, Körfez yatırımcıları ile buluşturarak projelerini tanıtma fırsatı yakalayacak.

Türkiye ile BAE arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, iki ülke arasında enerji, ulaştırma, altyapı, lojistik, e-ticaret, finans, sağlık, gıda, turizm, emlak, inşaat, savunma sanayii, yapay zekâ ve ileri teknolojiler gibi alanlarda 13 belgenin imzalandığı, anlaşmaların toplam tutarının 50,7 milyar dolar olduğu duyuruldu.

The Property Investor Show London, 1989 yılından beri yılda iki kez düzenleniyor.

Bu etkinlikler, her yıl Birleşik Krallık' ta sunulan öncü sergilerdir ve konut gayrimenkulünden ciddi şekilde gelir elde etmeyi düşünen herkes için "KESİNLİKLE KATILMANIZ GEREKEN" etkinliklerdir. Ağ kurmanın, güvenilir ve güncel gayrimenkul piyasası bilgisi edinmenin ve elbette satın alınabilir mülklerin ideal yeridir. Mülk deneyiminin tüm seviyelerine hitap eden bu etkinliklerde, ilk kez alıcıdan deneyimli yatırımcıya kadar herkes sorularına cevap bulacaktır.

120' den fazla katılımcının yer aldığı ve 75' ten fazla seminer ve sunumun düzenlendiği bu etkinliklere katılan ziyaretçiler, kendi özel ilgi alanlarında doğru kararlar vermek için ihtiyaç duydukları uzmanlığı ve tavsiyeyi belirlemek amacıyla katılırlar.

Yabancılara Konut Satışında Artış

Son 10 yılda, yabancılar Türkiye'de 357 binden fazla konut satın aldı. Yabancı yatırımcılar, Türkiye'yi cazip bir yatırım merkezi olarak görmelerine, yabancılara sağlanan teşvikler ve vatandaşlık programlarına dayandırıyor.

Yabancılara Vatandaşlık Verilmesi Trendi Hızlandırdı

2012 ve 2017 yıllarındaki yasal düzenlemeler, yabancıları Türkiye'de gayrimenkul alımına teşvik etti. 2017'de başlayan vatandaşlık düzenlemesi sayesinde yabancılar, belirli bir değerde gayrimenkul alarak Türk vatandaşlığına başvurabiliyor. Bu düzenlemeler, Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü olumlu yönde etkiledi.

Türkiye, Dubai ve Londra'daki emlak fuarları sayesinde uluslararası yatırımcıların dikkatini çekiyor. Türkiye'deki gayrimenkul sektörü hızla büyümeye devam ediyor ve yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Avrupa Yeşil Bakır Zirvesi 13-14 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek

1 Mart 2024 Cuma

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun