9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
88,74 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,59 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.435,16 TRY Altın(gr) Altın(gr)

GIFA ve METEC INDONESIA 2023'ün Başarılı Prömiyeri

Messe Düsseldorf, 13-16 Eylül 2023 tarihleri arasında Endonezya'nın gelişmekte olan pazarı için yeni yetkili metalurji ve döküm platformları olarak GIFA ve METEC INDONESIA ile Jakarta'da başarılı bir prömiyeri kutladı.

GIFA ve METEC INDONESIA 2023'ün Başarılı Prömiyeri

Fuar ikilisi, eklemeli üretim ve döküm makinelerinden işleme ekipmanlarına ve otomotiv endüstrisi, inşaat endüstrisi, enerji ve gaz sektörü ve metal ve çelik tesislerinden kullanıcılar gibi çeşitli dikey pazarlardaki kullanıcı endüstrileri için yeni teknolojilere kadar geniş bir yelpazedeki makine, ekipman ve teknolojileriyle göz kamaştırdı. Buna ek olarak, üst düzey seminerler ve güncel endüstri trendleri üzerine uluslararası bir konferans dizisi, tartışma için alan sağladı ve uzmanlar arasında deneyim alışverişini kolaylaştırdı. Messe Düsseldorf "Metallerin Parlak Dünyası" Direktörü Malte Seifert, Endonezya'nın iyi iş yapma potansiyelini vurguladı ve GIFA ve METEC INDONESIA'nın başarılı başlangıcından duyduğu memnuniyeti dile getirdi: "Asya pazarına yönelik yeni GIFA ve METEC uydu fuarlarımızın ticaret izleyicileri tarafından ne kadar iyi karşılandığını görmekten kesinlikle çok memnunuz. Bu fuarlar Güneydoğu Asya'nın madencilik ekipmanları, maden çıkarma ve işleme alanındaki en büyük uluslararası fuarı olan 20. Madencilik Endonezya Fuarı ile paralel olarak düzenlendi. Etkinlikler birlikte madencilik, metalürji ve döküm tedarik zinciri için entegre bir iş platformu oluşturarak tüm katılımcılara değerli sinerji etkileri sağlıyor. Bunun ötesinde Endonezya, döküm ve metalürji endüstrileri için büyük bir pazar ve dolayısıyla büyük bir iş potansiyeli sunuyor. Yeni ve önemli pazar ortakları arayan ve rekabetçi kalmak isteyen Avrupalı şirketler Cakarta'ya gelmelidir çünkü Endonezya, Asya'nın stratejik açıdan çok önemli bir bölgesinde yükselen bir ülke olarak giderek daha önemli hale gelmektedir. GIFA ve METEC Endonezya ile bu pazarda başka hiçbir fuarda bulunmayan benzersiz bir know-how transferi sunuyoruz."

GIFA ve METEC INDONESIA ürün yelpazeleriyle uzman izleyiciler ve uluslararası şirketler tarafından çok iyi karşılandı. MAGMA ENGINEERING ASIA-PACIFIC PTE LTD Genel Müdürü Jan Eilers özetle şunları söyledi: "GIFA Endonezya, sektöre teknolojik yeniliklerin sunulması için olağanüstü bir platform sağlayan önemli bir etkinlik. Sektör liderleriyle şahsen konuşmayı başardık, böylece işbirliğini ve bilgi alışverişini teşvik ettik. Bu sadece ilk etkinlik olmasına rağmen, teknolojik ilerlemenin sağlanmasında ve Endonezya fuarcılık dünyasında kişisel temasların yeri doldurulamaz değerinin korunmasında belirleyici bir rol oynayacağına inanıyoruz." Düşük sülfürlü karbürleme peletlerinin pazar lideri CS Additive GmbH'nin Genel Müdürü Dr. Jan-Chr. Schrag ise şunları vurguladı "Endonezya'daki geniş katılımlı ticaret fuarına katılımımız şirketimiz için bir başarı oldu. Bu, Güneydoğu Asya'daki pazar gelişimimiz için önemli bir destek. Müşterilerimizle umut verici görüşmeler yaptık ve önemli bilgiler topladık. Gelecek yılki katılımı dört gözle bekliyoruz."

Yeni fuarlar, Messe Düsseldorf Group'un Güneydoğu Asya pazarındaki iştiraki olan Singapur'daki Messe Düsseldorf Asia (MDA) ve Endonezya'nın lider fuar organizatörü ve dünyanın en büyük fuar şirketlerinden biri olan Informa Markets'in bir parçası olan PT Pamerindo Indonesia tarafından destekleniyor.

GIFA ve METEC INDONESIA 2024 için tarihler şimdiden belirlendi: 11-14 Eylül tarihleri arasında yine JIExpo Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Avrupa Yeşil Bakır Zirvesi 13-14 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek

1 Mart 2024 Cuma

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun