9.716,77 TRY BIST 100 BIST 100
34,89 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,89 TRY Faiz Faiz
89,53 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,51 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,57 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,84 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.445,68 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Kaçırmamanız Gereken Bir Ticaret Fuarı

Futurex Trade Fair and Events Pvt. Ltd, (Hindistan) ve Media Space Solutions (Nepal) ortaklığında, 7 - 9 Şubat 2020 tarihleri arasında “6. Nepal Buildcon International Expo 2020, Katmandu” adlı inşaat endüstrisi için en seçkin, özel ve birinci sınıf, sektör odaklı bir fuar düzenliyor.

Kaçırmamanız Gereken Bir Ticaret Fuarı

Fuar, bölgedeki tüm mimarları, tasarımcıları, geliştiricileri, mühendisleri, müteahhitlik şirketlerini, malzeme tedarikçilerini ve teknoloji sağlayıcılarını, ürünleri uygun bir şekilde sergilemek ve tedarik etmek için tek bir çatı altında toplayacak şekilde kavramsallaştırıldı. Ancak konsept zaman içinde gelişti ve sektördeki en son yenilikleri barındıran ve teşvik eden ve karar vericiler ile satın alma şirketleri ve tedarikçilerinin önde gelen paydaşları arasında daha iyi iş ağı fırsatları yaratmak için önde gelen bir platform haline geldi.

Nepal inşaat endüstrisi, GSYİH'ya yaklaşık yüzde 10 ila 11 oranında katkıda bulunmuştur ve hükümet bütçesinin yaklaşık yüzde 35'ini kullanmaktadır. Benzer şekilde, ülkenin kalkınma bütçesinin yaklaşık yüzde 60'ı yükleniciler kullanılarak harcanmaktadır.

Nepal'deki inşaat endüstrisi, kendini yenilikle işaretlenen ve konfor, güvenlik, sürdürülebilirlik ve teknoloji ile yönlendirilen değişime hazır olarak göstererek ve böylece ulusal ekonominin güçlendirilmesine katkıda bulunarak sektörü yeniden başlatmak istiyor.Nepal İnşaat Sanayi, Nepal'in en hızlı büyüyen hizmet sektörlerinden biridir. İnşaat ekipmanları ve malzeme pazarları iki katına çıkmıştır.

Nepal, Yollar ve Havaalanları, Sulama ve Hidroelektrik, Emlak ve Konut,  Kamu Özel Ortaklığı konularında umut verici istihdam fırsatları sunmaktadır.  Hükümet ayrıca, sektöre doğrudan yabancı yatırım çekmeye odaklanmıştır.

Fuar, inşaat endüstrisi ile ilgili en ünlü ve seçkin dernekler ve kuruluşlar tarafından desteklenmektedir. 15+ ülkeden 200'den fazla firmanın fuarda 1000'den fazla ürün sergilemesi bekleniyor. Serginin sponsoru, çimento sektöründe lider bir marka olan Bahubali Çimento’dur.

Fuar,  Mimarlık, Yeşil ve Yenilikçi malzemeler, Üretim Öncesi, Giyilebilir Ürünler ve Mobilite, Öngörücü Analitik, Avant-Garde İnşaat teknikleri, mühendislik hizmetleri ve daha fazlası gibi endüstrinin ilgili temel alanlarını ortaya çıkaracaktır.

Srijal Bhattarai, Media Space Solutions Genel Müdürü, “Nepal, ülkenin finansal sermayesini daha çalışır hale getirmeyi amaçlayan, devam eden önemli altyapı yükseltmelerinin ortasında. Sektörde yeniden kalkınma yönünde önemli bir hareket olmuştur: eko-bonuslar, deprem bonusları ve yeşil bonuslar yatırımları teşvik etmiştir & Nepal Buildcon 2020, ülkenin ulusal gelişimi için kilit bir tedarik zincirine değer katacaktır” dedi.

Namit Gupta , Futurex Trade Fair and Events Pvt. Ltd Genel Müdürü, “Bugün şehirler ve vatandaşlar yenilik ve verimlilik talep ediyor: inşa etmek ve gerektiğinde daha iyisi için yeniden inşa etmek gerekiyor. Nepal Buildcon 2020, gayrimenkul gelişiminde çok heyecan verici ve önemli bir aşamaya gelecek ve tedarikçi ve imalatçıya bina, mimari ve tasarım endüstrisinde daha ayrıntılı ve kapsamlı bir şekilde tanımlama ve sergileme fırsatı sunacaktır” dedi.

Özet olarak, fuar, endüstrisiyle ilgili herkes için ziyaret edilmesi gereken bir etkinlik ve birçok ülkeden çok sayıda yüksek profilli müşteri ve katılımcıya ev sahipliği yapacak. Fuar, inşaat sektörünün en sürdürülebilir yeniliklerini sergilemek için kurulmuş en uygun platformu sunmak üzere hazırlanmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun