9.716,77 TRY BIST 100 BIST 100
32,53 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,89 TRY Faiz Faiz
89,53 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,51 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,57 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,84 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.445,68 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Architectural Building Week 25-28 Şubat Tarihleri Arasında Inter Expo Center'da Açılıyor

İnşaat Noktası'nın medya partneri olarak yer aldığı ve yirminci kez düzenlenecek olan etkinlik sektördeki son on yılda düzenlemiş en büyük etkinlik olacak.

Architectural Building Week 25-28 Şubat Tarihleri Arasında Inter Expo Center'da Açılıyor

İnşaat sektörü için en büyük etkinliklerden biri olan Bulgaristan Architectural Building Week( Mimari Yapı Haftası) başlangıcına sadece bir ay kaldı. 20. baskı, 25-28 Şubat 2020 tarihleri arasında Bulgaristan-Sofya, Inter Expo Center'da açılacak. Uluslararası etkinlik sürdürülebilir iş, inşaat sektöründeki trendler, yüksek teknolojiler, yeni malzemeler ve gelecek için fikirlere odaklanacak.

Inter Expo Center organizatöreleri son etkinliğin Bulgaristan, Almanya, İtalya, İngiltere, Polonya, Çin, Romanya, Türkiye ve İran'dan katılımcıların ilgisini çektiğine değindi. "Sektörün ilgisi, büyümesi ve konut, ofis, endüstriyel inşaat ve lojistik tesislerinin inşasına yatırımlar ve profesyonel kitleye yeni ürünler sunma imkanı yeni temaların oluşturulmasını ve artışını gerektiriyor" diye eklediler. Son etkinlikten bu yana elde edilen istatistikler, inşaat şirketi yöneticileri, mimarlar ve tasarımcılar, yatırımcılar ve girişimcilerin ziyaretçilerinin artan bir yüzdesini oluşturmaktadır. Elde edilen bilgiler, mühendislerin, distribütörlerin, bayilerin, iç mimarların ve diğerlerinin güçlü bir varlığını kanıtlamaktadır.

Akılda Kalıcı Kısımlar

2020'de organizatörlerin, işlerine göre katılımcıları sektörlere bölerek arıtma kavramlarını geliştirmeye devam edeceği açıktır. Forum, "Bina Otomasyonu", "HVAC" ve "Akıllı sistemler" alanlarındaki katılımcılara bir salon açarak tematik profilini geliştirmektedir. Etkinlikte işlenecek geri kalan konular şu şekildedir: "İç mekan bitirme işleri", "Kapılar, pencereler ve cepheler", "Dış cephe bitirme işleri", "İnşaat ekipmanları ve makineleri" "," Planlama ve Peyzaj "ve" Endüstriyel inşaat ve ekipmanları ".

İnşaat sektörünün özellikleri göz önünde bulundurularak etkinlik altı kısıma ayrılacaktır - "Dış Cephe Kaplama İşleri", "İnşaat Aletleri ve Makineleri", "Kaba İnşaat", "İç Mekan Malzemeleri ve Teknolojileri", "Dikey Planlama ve Peyzaj" ve "Endüstriyel  İnşaat ve Ekipman".

Architectural Building Week 2020, enerji tasarruflu, çevre dostu ve fonksiyonel tasarım ve inşaata özel önem vermektedir. Bu nedenle inşaat izolasyonu ile uğraşan sektörün kilit bir rolü vardır. Katılımcılar modern inşaat ekipmanları ve tasarımı, teknolojileri ve araçları, ince işler, iç mekan malzemeleri ve teknolojileri, modern dikey planlama ve çevre düzenlemesi ve endüstriyel inşaat üzerine odaklanacaklar. Organizatörler,  geleceğin inşası ve yeni teknolojilerin gündemde olacağını belirtti. Bu nedenle etkinlikte BIM teknolojileri, yazılım, bina otomasyonu, akıllı binalar ve inşaat sistemlerine özel önem verilecektir.

Organizatörler, "Bu seneki etkinlikte Türkiye'den son on yıl içindeki en fazla katılımın sağlanmasını bekliyoruz" dedi.

Profesyonel kuruluşlarla yakın işbirliği

Architectural Building Week’de yükselme eğilimleri için temel önkoşullar arasında organizatörler, Bulgaristan İnşaatta İzolasyon Derneği, Bulgar Mimarlar Odası, Bulgar Müteahhitler Odası, Yatırım Tasarımında Mühendisler Odası, Bulgar Kapılar, Pencere Ve Cepheler Birliği, Bulgaristan Prefabrik Ev Üreticileri Birliği, Profesyonel Peyzaj Mühendisleri Birliği, Ulusal İnşaat Müteahhitler Birliği , Bulgaristan Sürdürülebilir Kalkınma Konseyi ve "Sofya İçin Vizyon" projesi gibi profesyonel organizasyonlarla yakın ortaklıklar kurdu.
Aynı zamanda etkinlik beraberinde eşlik eden bir program da gerçekleştirecek. En son etkinlikte Bulgaristan İnşaat Yalıtım Derneği (BACI) tarafından inşaat ve yangın güvenliği için bir tartışma arenası organize edilmişti. Modern teknolojiler ise, Bulgar Mimarlar Odası (BCA) tarafından düzenlenen bir konferansın odağındaydı. Yüksek Teknolojiler Ve İnşaat Forumunun Geleceği gibi ileri teknoloji ile ilgili konferanslara da yer verildi. Yatırım Tasarımı konusunda BCA ve Mühendisler Odası tarafından başlatılan yuvarlak masa, hükümet ve şube yetkililerinin temsilcilerini bir araya getirdi.
25-28 Şubat 2020 arasında Architectural Building Week, inşaat sektörünün gelişimi, yeni temaslar kurmak ve uzun vadeli iş ortaklıklarını güçlendirmek için bir platform sunacak. Ziyaretçiler ücretsiz ziyaret için kayıtlarını şu adreste yapabilirler: www.buildingweek.bg.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun