10.208,65 TRY BIST 100 BIST 100
4,49 CNY CNY CNY
34,70 EUR EUR EUR
32,31 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,27 TRY Faiz Faiz
83,94 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,74 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,50 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,55 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.402,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

DEYEF – Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı 26 Eylül’de Kapılarını Açıyor

İlk olarak 2018 yılında düzenlenen ve içeriği itibarıyla aynı yıl ülkemizde düzenlenen en büyük katılımlı fuar olma özelliğine sahip DEYEF – Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi EGS Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.

DEYEF – Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı 26 Eylül’de Kapılarını Açıyor

Emlak ve Gayrimenkul firmalarının yanı sıra İç ve Dış Dekorasyon Ürünleri, Banyo ve Mutfak Ürünleri, Yapı ve İnşaat Malzemeleri, Bina Otomasyonu ve Aydınlatma Ürünleri, Prefabrik Yapılar gibi geniş bir ürün grubunun sergileneceği fuar 4 gün açık kalacak.

‘’ Düşlediğiniz Ev, Eviniz İçin Düşlediğiniz Her Şey’’ sloganı ile düzenlenecek fuarda her bütçeye uygun yazlık ve kışlık yaşam alanları yeni sahiplerine kavuşacak. Ayrıca evini yenileyecekler için geniş ürün yelpazesi ile beklentilere en iyi şekilde cevap verecek.

DEYEF- Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı ile ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan İzgi Fuarcılık Yurt İçi Fuarlar Proje Sorumlusu Mustafa Kemal HIZARCIOĞLU şunları belirtti; ‘’ 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenleneceğini daha önce duyurmuş olduğumuz ve gerekli yasal başvurularını tamamladığımız fuar sektör firmalarının yanı sıra sektörel derneklerden gelen taleplerle 26-29 Eylül 2019 tarihlerine ertelemiş bulunmaktayız. Bu değişiklik için TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine gerekli yasal başvuruları gerçekleştirdik ve 8 Mart 2019 tarihinde TOBB 2019 Fuarlar takviminde yer almıştır. Her zaman düzenlemiş olduğumuz fuarlarda katılımcı firmaların taleplerini ve önerilerini dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yapan firmamız bu değişiklikte de onlardan gelen talepleri dikkate almıştır. İnşallah beklentiler doğrultusunda İz Bırakan Sonuçlara imza atmış oluruz.

Bu arada KOSGEB tarafından katılımcı firmaların desteklendiği fuarımızda tarih değişikliği destekleri olumsuz yönde etkilememiştir. Sözleşme imzalayan ve daha önce KOSGEB’e destek başvurusu yapan firmaların haklarını korurken, yeni katılım kararı alan firmalar sözleşmelerini yaptıkları takdirde destek başvurusunda bulanabileceklerdir’’ dedi.

Fuarın neden Denizli’de düzenlendiği konusuna değinen HIZARCIOĞLU; ‘’ Denizli hepimizin bildiği gibi Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine bağlayan en önemli lokasyonlardan birisine sahiptir. İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Manisa’nın da aralarında olduğu 5’i Büyükşehir olmak üzere 9 kentle sınır komşusu olmasının yanı sıra toplamda 20 milyondan fazla insanın yaşadığı bu kentlerin ulaşım ağı üzerindedir. Sanayi yatırımlarının süreklilik arz ettiği, dış göçün fazlalığı nedeniyle nüfus artışının en çok olduğu şehirlerden birisidir. Bugün baktığımız zaman birçok ürün grubunda da kentlerin tedarikçilerinden birisi haline gelmiştir. Ülkemizin en büyük ekonomilerinden birisine sahip olmasının yanı sıra 8. Büyük ihracatçı kentidir. Modern kent yapısıyla gelişim ve değişimin en iyi örneklerinden birisidir. DEYEF- Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarıyla da sadece Denizlileri değil bölge yatırımcısını bir araya getirmeyi başarmış, inşallah 2019 Eylül ayında da aynı başarıyı artarak tekrarlayacaktır’’ dedi.

Mustafa Kemal HIZARCIOĞLU; ‘’ 2016 Yılında ‘’ İz Bırakan Fuarlar, İz Bırakan Sonuçlar’’ sloganıyla kurmuş olduğumuz İzgi Fuarcılık kısa sürede sektörde iz bırakmıştır. 2017 ve 2019 yılında düzenlemiş olduğumuz EGE TMF Fuarları yerli ve yabancı katılımcı firmalarıyla tekstil sektörünü Denizli’de buluşturmayı başarmıştır. 2018 yılında düzenlemiş olduğumuz DEYEF Fuarı ise birçok insanın hayallerinde ki eve kavuşmasını sağlamıştır. Şimdi 2. Kez DEYEF Fuarıyla sektörü Denizli’de buluşturacağız. DEYEF Fuarı içerik olarak ülkemizde konut üreticisi ile tedarikçilerini tek çatı altında bir araya getiren ilk fuar olmuştur. Bu içeriği sayesinde katılımcılar ziyaretçilerin haricinde birbirleriyle de ticaret yapma şansını yakalamıştır. Bu yönüyle birçok fuar firmasına ve fuara ilham kaynağı olmuş, düzenlenen lokal fuarların büyük bir kesimi 2019 yılında içeriklerinde değişikliğe gitme ihtiyacı hissetmiştir. Bazen neden böyle bir fuar düzenlediğimiz yönünde sorular gelmekte. Bunun en büyük nedeni lokal fuarlarda bölge ve kent halkı kendisi ile ilgili bir şeyler görmek istiyor. Siz sadece fuara inşaat malzemelerini veya emlak ve gayrimenkulleri koyarsanız halkı fuara getiremezsiniz. Katılımcılar ile bu ürünleri kullanan firmalar birbirini genelde tanıyor. Fuarı ziyaret etme ihtiyacı hissetmiyor. Binlerce lira para harcayarak aylar öncesinde fuarlara hazırlanan firmalar ödedikleri ücretlerin karşılığını almak istiyor. Her ne kadar yapı malzemeleri, iç ve dış dekor ürünleri, banyo ve mutfak ürünlerini sergileyen katılımcılar marka yatırımı, toptan satış, bayilik anlaşmaları gibi hedeflerle fuarlara katılmakta. Aslında fuarlarda ürünlerinizi son kullanıcıya tanıtabilirseniz reklam amacına ulaşmış olacak. Bugün görsel ve yazılı medyada verilen ilanlara baktığımız zaman hep son tüketiciye hitap eden çalışmalardır. Ürünlerinizin kalitesini, özelliklerini ve avantajlarını son kullanıcı bilmediği sürece sadece bilindik markaları veya satıcı firmaların önerilerini dikkate almaktalar. DEYEF Fuarının amacı düzenlemiş olduğu lokal fuarlarda perakende ve toptan alıcıyı bir araya getirmektir. Marka bilinirliliğini son kullanıcı veya tüketici ile yakalanabileceği düşüncesidir’’ dedi.

 

Yapı ve İnşaat Sektörünün durumu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan HIZARCIOĞLU; Temmuz ayında ABD ve batılı devletlerin yapmış olduğu bir takım girişimlerle Türkiye Ekonomik bir krizin içerisine sürüklenmeye çalışılmıştır. Kısa sürede döviz kurları ve faizlerde maalesef ciddi bir artış görülmüştür. Hükümetin almış olduğu ekonomik tedbirlerle daha büyük bir kriz ortamının oluşması engellenmiştir. Yalnız her ne kadar önlemler alınsa da emlak ve gayrimenkul sektörleri bu durumdan etkilenmiştir. Aralık ayından itibaren ise ekonomi yavaş yavaş normal seyrine dönmeye başlamış, kamu ve özel bankaların büyük bir çoğunluğu faizlerini düşürme yoluna girmiştir. Yine özellikle özel sektörün toparlanabilmesi, nefes alabilmesi için kredi çalışmaları başlatılmıştır. Yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte ülkemizin ekonomik olarak normalleşeceği düşüncesindeyim. Türkiye büyük ve güçlü bir devlettir ve bu sürçten büyüyerek çıkacaktır’’ derken Dört mevsimin yaşandığı ülkemizde iki dönem yatırım dönemi olarak göze çarpmaktadır. Birincisi Mart-Nisan aylarının olduğu İlkbahar, İkincisi ise Eylül ve Ekim aylarını içerisine alan sonbahardır. Bu iki dönem kapasite kullanımının ve ihracatın arttığı dönemlerdir. İşvereninden işçisine, memurundan yatırımcısına insanların moralinin en üst düzeyde olduğu bu iki dönem hayatımızda ve yaşam alanlarımızda en çok değişikliğe gittiğimiz dönemdir. Kısaca DEYEF Fuarı katılımcıları ve ziyaretçileri için fırsat aylarıdır. Bu fırsatı avantaja, avantajı yatırıma dönüştürmek için 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında ülkemizi DEYEF Fuarıyla Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyacağız’’ dedi.

DEYEF Fuarında Sergilenecek Başlıca Ürün Grupları

1- Yazlık ve Kışlık Konut Projeleri
2- Prefabrik Yapılar
3- Banyo ve Mutfak Ürünleri
4- İç ve Dış Dekor Ürünleri
5- Zemin ve Tavan Kaplamaları
6- Bina Otomasyonu ve Aydınlatma Ürünleri
7- Asansörler ve Taşıma Ürünleri
8- Kapı ve Pencere Ürünleri
9- Çatı Kaplamaları
10- Yalıtım Ürünleri
11- Bahçe ve Peyzaj Ürünleri
12- Akıllı Ev Teknolojileri
13- Güvenlik ve Yangın Söndürme Sistemleri
14- Armatürler ve Vanalar
15- Yapı ve İnşaat Malzemeleri
16- Mimari Hizmetler
17- İskele ve Kalıp Sistemleri
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Otomotiv satışları nisan ayında geriledi

3 Mayıs 2024 Cuma

Swiss Steel, yönetim kuruluna ekleme yapacak

3 Mayıs 2024 Cuma

Mercedes-Benz Gebze'de 210 Milyon TL’lik lojistik merkezi açtı

3 Mayıs 2024 Cuma

Ajaokuta Steel Company yenileniyor

3 Mayıs 2024 Cuma

Acciaierie d’Italia, ham çelik üretimini artırmayı hedefliyor

2 Mayıs 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun