9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
89,50 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,20 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,58 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.438,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Çin satış pazarında küresel termal proses endüstrisi için yüksek potansiyel

THERMPROCESS China 2024:Uluslararası şirketler 25-28 Eylül 2024 tarihleri arasında Şanghay'daki Alman Pavilyonu'nda sergi açmanın avantajlarından yararlanacak.

Çin satış pazarında küresel termal proses endüstrisi için yüksek potansiyel

25-28 Eylül 2024 tarihleri arasında uluslararası ısıl işlem endüstrisi, Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde (SNIEC), tel, kablo ve boru ve boru, tel ve tüp Çin için dünyanın önde gelen Düsseldorf ticaret fuarlarına paralel olarak çok sayıda teknolojik yenilik ve yüksek kalibreli yan etkinlikler dizisi sunan THERMPROCESS China'da buluşacak. 2020 yılında Çin'in ısıl işlem endüstrisinin toplam çıktı değeri yaklaşık 17 milyar ABD dolarıydı ve bunun yaklaşık 14 milyar ABD doları ısıl işlem süreçlerinin satışından, yaklaşık 3 milyar ABD doları ise ısıl işlem ekipmanı ve proses malzemelerinin satışından (ısıl işlem ekipmanı için 2 milyar ABD doları ve proses malzemeleri için 1 milyar ABD doları dahil) oluşuyordu. Son yıllarda, Çin'in ısıl işlem endüstrisindeki şirket sayısı ve pazar büyüklüğü istikrarlı bir şekilde artmış ve yüksek kaliteli ısıl işlem ekipmanlarına, cihazlarına ve uygulama yazılımlarına olan talep her geçen yıl artmıştır. Çin'in "Çift Karbon" stratejisinin bir sonucu olarak, Çin ısıl işlem endüstrisi enerji tasarrufu ve çevre dostu üretim alanlarında ekipman ve teknik araştırmaların yükseltilmesini güçlü bir şekilde teşvik edecektir.

Çin pazarına yönelik bu ticaret fuarı, 2020 yılından bu yana "Bright World of Metals "in bir parçasını oluşturuyor ve böylece Düsseldorf'taki uluslararası THERMPROCESS portföyünü tamamlıyor. Her iki yılda bir düzenlenmektedir. Bu ticaret fuarı ile organizatörler Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. ve MC-CCPIT, uluslararası termal proses teknolojisi sektörüne en yeni ürünleri, teknolojileri, çözümleri ve hizmetleri sergilemek için yine kapsamlı bir iş platformu sunacak. Termal proses teknolojisinin tüm yelpazesi sergilenecek: endüstriyel fırınlar, endüstriyel ısıl işlem tesisleri, tesis inşaatı, tahrik teknolojisi, ateşleme teknolojisi, güç ve ısı mühendisliği, ısıl işlem ve teknolojisi, ısıtma sistemleri, ısı pompaları ve diğer aksesuarlar.

Şirketler Alman Pavilyonu'na katılım için şu andan itibaren Federal Ekonomi ve İklim Koruma Bakanlığı'na başvurabilirler

THERMPROCESS China'nın sektörde sahip olduğu iyi itibar ve artan pazar ilgisi nedeniyle çok sayıda uluslararası katılımcı THERMPROCESS China 2024'e tekrar katılma isteklerini dile getirmiştir. Termal proses teknolojisi sektöründen Alman şirketleri, fuar katılımları için resmi finansman ve Federal Ekonomi ve İklim Koruma Bakanlığı'ndan (BMWK) cazip özel koşullar almaktadır. İlgilenen şirketler BMWK'ya online kayıt yaptırabilir ve Alman Pavilyonu'ndaki sergi alanlarını güvence altına alabilirler: https://registration.german-pavilion.com

Isıl İşlem Teknolojisi Semineri'nde sıcak yan etkinlikler dikkat çekiyor

Fuar sırasında düzenlenen Isıl İşlem Teknolojisi Seminerinde, Şangay Isıl İşlem Derneği ısıl işlem teknolojilerindeki güncel gelişmelere ve yenilikçi yaklaşımlara genel bir bakış sunacak. Seminer gündeminde sektörden tanınmış konuşmacıların yanı sıra Beijing Precise Instrument Co, Ltd'den Cao Bo tarafından sunulan ZEISS ışık mikroskoplarının kullanımı, Nanjing Kerun Lubricants Co, Ltd'den Xue Jianming tarafından sunulan yeşil üretim çağında yağlayıcı ve su verme maddelerinin seçimi ve otomotiv parçaları ve boru döküm kalıplarının ısıl işlemine ilişkin dersler gibi konular yer alıyor. Seminer, 15 Haziran 2023 tarihinde Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi (SNIEC) M10 Konferans Salonunda gerçekleştirilecek ve sektör uzmanlarına bilgi alışverişi ve ağ kurma fırsatı sunacaktır.

En son THERMPROCESS Çin'e 14 ülkeden 332 şirket katıldı. Bu, 2020'deki ilk etkinliğe göre %30'luk bir artış anlamına geliyor. Şangay'a 53 ülkeden 22.000'den fazla ticari ziyaretçi geldi (rakamlara eş zamanlı olarak düzenlenen Wire and Tube China da dahildir). Bunlar arasında otomotiv endüstrisinden, kimya endüstrisinden, petrol ve gaz endüstrisinden, enerji sektöründen, havacılık ve uzaydan ve diğer kullanıcı endüstrilerinden çok sayıda alıcı yer aldı.

Daha fazla bilgi ve kayıt belgeleri için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edin: www.thermprocess.de/de/Overview ve www.tubechina.net/index.php/en/exhibition/TPChina.html

Potansiyel katılımcılar ayrıca Düsseldorf ve/veya Çin'deki irtibat kişileriyle doğrudan temasa geçebilirler:

Sayın İlyas Taşkıran, E-posta: TaskiranI@messe-duesseldorf.de
Bayan Marlies Schläfke, E-posta: SchlaefkeM@messe-duesseldorf.de
Bay Sam Xu, E-posta: xu@mds.cn
Sayın Mary Cao, E-posta: cao@mds.cn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe

AMM 2024, madencilik ve metalurji sektörü için teknolojik çözümler sunacak

15 Mart 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun