10.208,65 TRY BIST 100 BIST 100
4,49 CNY CNY CNY
34,70 EUR EUR EUR
32,31 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,27 TRY Faiz Faiz
83,94 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,74 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,50 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,55 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.402,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Çeşme Alaçatı’da Üç Önemli İhale

Çeşme Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü’nden 28 Aralık 2016 tarihinde Osmanağa Çeşmesi mevkiinde üç arsanın irtifak hakkı ihale edilecek...

Çeşme Alaçatı’da Üç Önemli İhale

Çeşme Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü’nden alınan yazıda; İdarece 28 Aralık 2016 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51. Maddesinin (g) bendine istinaden pazarlık usulü ile irtifak hakkı ihalesi yapılacak 3 adet taşınmaza ait ilan metnine aşağıda sunulan bağlantıdan ulaşılabilirsiniz.

 Taşınmazların üzerinde imar planı ile getirilecek kullanım kararlarına uygun olarak konut hariç olmak üzere turizm, eğitim, sağlık, sanayi, sosyal ve kültürel tesislerin yapılması amacıyla, 30 (Otuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikli irtifak hakkı tesisine ilişkin irtifak hakkı ihaleleri, hizalarında gösterilen tarih ve saatlerde 2886 sayılı Kanunun 51'inci maddesinin (g) bendine göre pazarlık usulü ile belirtilen tahmini bedeller üzerinden Atatürk Bulvarı No:105 Çeşme / İZMİR adresinde bulunan Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü Makam odasında odasında yapılacaktır.

İhaleye katılacak isteklilerin; Yasal yerleşim sahibi olmaları, tebligat için Türkiyede adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, Çeşme Malmüdürlüğünce verilen geçici teminat makbuzunu veya ilgili banka teminat mektubunu (süresiz), yasal yerleşim belgesi ve T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan suretini, tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin; tüzel kişiliğin İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından ve yahut benzeri mesleki kuruluştan 2016 yılı içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletname ve nüfüs cüzdan sureti ile, özel kişiler adına ihaleye gireceklerin; nüfus cüzdan sureti, yerleşim yeri
belgesi ve Noter tasdikli vekaletname örneği ile birlikte ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca, ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla teklif mektupları ile istenilen belgeler iadeli taahhütlü posta ile gönderilebilir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

İhaleyle ilgili ayrıntılı bilgileri www.izmirdefterdarligi.gov.tr adresinden öğrenileceği gibi Türkiye genelindeki tüm ihale bilgilerine www.milliemlak.gov.tr adresinden de öğrenilebilir.

http://upload.eib.org.tr/20150512/00000000002394.pdf

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Slovenya'nın en büyük projesi Türk şirketine emanet

5 Mayıs 2024 Pazar

Otomotiv satışları nisan ayında geriledi

3 Mayıs 2024 Cuma

Swiss Steel, yönetim kuruluna ekleme yapacak

3 Mayıs 2024 Cuma

Mercedes-Benz Gebze'de 210 Milyon TL’lik lojistik merkezi açtı

3 Mayıs 2024 Cuma

Ajaokuta Steel Company yenileniyor

3 Mayıs 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun