9.915,62 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,70 TRY Faiz Faiz
89,50 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,20 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,58 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,16 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.438,11 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Bağlantı Elemanları Endüstrisi Fastener Expo Eurasia Fuarı’nda Yeni İş Birlikleri Kurmaya Hazırlanıyor

Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia ile eş zamanlı olarak düzenlenen Fastener Expo Eurasia, hem hırdavat hem de bağlantı elemanları endüstrisinin sunduğu birleştirici ve tamamlayıcı çözümlerle fuar ziyaretçisine geniş ürün grubunda farklı firmalarla tek çatı altında bir araya gelme ve yeni iş bağlantıları kurup yeni tedarikçiler ile tanışma fırsatı sunuyor.

Bağlantı Elemanları Endüstrisi Fastener Expo Eurasia Fuarı’nda  Yeni İş Birlikleri Kurmaya Hazırlanıyor

Türkiye dışında; başta Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika olmak üzere farklı coğrafyalardan gelen ziyaretçiler Avrasya Endüstriyel Bağlantı ve Sabitleme Elemanları Fuarı Fastener Expo Eurasia’da alanında uzman katılımcı firmaların temsilcileri ile bir araya gelecek. Bu sene 9-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanan fuar, RX Tüyap ve Bağlantı Elemanları Sanayici İş İnsanları Derneği (BESİAD) iş birliğinde düzenleniyor.

Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia ile eş zamanlı olarak düzenlenen Fastener Expo Eurasia, hem hırdavat hem de bağlantı elemanları endüstrisinin sunduğu birleştirici ve tamamlayıcı çözümlerle fuar ziyaretçisine geniş ürün grubunda farklı firmalarla
tek çatı altında bir araya gelme ve yeni iş bağlantıları kurup yeni tedarikçiler ile tanışma fırsatı sunuyor.

Bağlantı elemanları, tel ürünleri, kalıp ve tarak ürünleri, ısıl işlem ve yüzey işlem uygulamaları, makine ile yardımcı malzeme ve ekipmanlarının yanı sıra el aletleri, elektrikli el aletleri, mobilya aksesuarları ve aksamları, kilitler ve aksesuarları, kaynak makine ve kaynak malzemeleri, aşındırıcı, kesici, delici, malzeme ve aletler, yapı malzemeleri, kimyasal maddeler, iş güvenliği malzemeleri alanlarında yüzlerce yeni ürün ve çözüm her iki fuarın kapsamında bulunuyor. Fuar ziyaretçileri en doğru ve güvenilir tedarikçilerle ve çözüm ortaklarıyla bu fuarlarda bir araya gelme imkânı yakalayacak.

İki büyük endüstrisi tek çatı altında
2023 yılında Fastener Expo Eurasia ve Hardware Eurasia Fuarları, Türkiye dahil 76 ülkeden 10 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı. Bağlantı elemanlarında yıllık 800 bin tonluk üretim ile Avrupa’nın üçüncü büyük üretim merkezi olan Türkiye, bu sektörde yıllık 1 milyar dolar ihracat hedefiyle ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor. Fastener Expo Eurasia ile ilgili sözlerine fuarın farklı sektörlerle yarattığı sinerjiye değinerek başlayan RX Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, “Fastener Expo Eurasia ve eş zamanlı düzenlediğimiz Avrasya
Uluslararası Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia ile sektörlerin oluşturduğu sinerjiyi itici güç olarak kullanıyoruz. İki sektörün aynı çatı altında boy göstermesi katılımcı ve ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarına ideal çözümler sunuyor. Sektör paydaşlarının yeni pazar ihtiyaçlarına cevap vermek hedefiyle çalışıyoruz. Amacımız; katılımcı firmalarımızın üretim kapasitelerini ve ürünlerini Türkiye içinden ve dışından hedef kitlelere tanıtmalarına katkıda bulunmak, yeni ihracat pazarlarına ulaşmalarını sağlamak ve Fastener Expo Eurasia Fuarı’nı
sektörün ihracat hedeflerini yükseltmesine katkı sağlayacak ideal iş platform haline getirmek. RX Tüyap olarak Türk bağlantı elemanları sektörünün dünya genelindeki pazar payını arttırmak noktasında BESİAD ile iş birliği içinde fuarımızı organize etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Fuar başlamadan biletinizi alın giriş ücreti ödemeyin!
Birçok yeni iş bağlantısına olanak sağlayacak fuar için ziyaretçiler giriş biletlerini fuar web sitesinden fuar başlamadan ücretsiz alabilecek. Ziyaretçiler tek bilet ile eş zamanlı düzenlenen Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı’nı da ziyaret edebilecek. Sektörlerindeki son gelişmeleri,trendleri ve fırsatları yakalamak isteyen ziyaretçiler, fuar giriş biletlerini www.fastenerexpoeurasia.com adresinden alabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

17. Arap Çelik Zirvesi (Arab Steel Summit) 14-15 Ekim 2024 tarihlerinde!

27 Mart 2024 Çarşamba

ConteQ Expo24, 16 - 18 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenecek

4 Nisan 2024 Perşembe

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun