10.082,77 TRY BIST 100 BIST 100
34,71 EUR EUR EUR
32,40 USD USD USD
4,50 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,34 TRY Faiz Faiz
88,24 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
26,78 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,59 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
118,51 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.427,31 TRY Altın(gr) Altın(gr)

AND Pastel’den Şubat Kampanyası

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da inşa ettiği konut projesi AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanyası devam ediyor...

AND Pastel’den Şubat Kampanyası

AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’ın en büyük ölçekli projelerinden biri olan AND Pastel’de ev sahibi olmak isteyenlere Sevgililer Günü’ne özel fırsatlar sunduğu kampanyasına başladı. Yalnızca 11-17 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak bu özel kampanya ile AND Gayrimenkul, peşin alımlara özel uyguladığı yüzde 20 indirime ek olarak ayrıca yüzde 14 Sevgililer Günü indirimi sunuyor.

Kişiye özel 100’den fazla ödeme planı ve şirket içi vadelendirme seçenekleri de sunulan kampanyadan faydalananlar ayrıca 5.000 TL değerinde mobilya veya market alışverişlerine özel hediye çekinin de sahibi oluyor.

AND Pastel’de Yaşam Temmuz 2018’de Başladı

Kartal’da Adalar ve deniz manzarasına hakim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ile 7 blok ve 1243 konuttan oluşuyor.

Temmuz 2018’deyaşamın başladığı AND Pastel’i sektörde alışılmışın aksine yap-sat değil YAP-YAŞAT felsefesiyle hayata geçirdiklerini belirten AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, ‘’AND Pastel’deki yaşamı henüz proje geliştirme aşamasındayken yaptığımız araştırmalardan yola çıkarak, orada yaşayacak insanların beklenti ve ihtiyaçlarını gözeterek tasarladık. Akustik danışmanından, asansör danışmanına; trafik danışmanından, işletme danışmanına kadar 11’den fazla danışman ile çalışarak AND Pastel’i bir mahallenin ihtiyaç duyacağı her şeyi titizlikle düşünerek inşa ettik ve Temmuz 2018’de projemizde yaşam başladı. AND Gayrimenkul olarak metrekarelerden daha fazla önemsediğimiz değerler var. Bunlardan en önemlisi de güven. Bu düşünceyle AND Pastel’de söz verdiğimiz yaşamı ev sahiplerimize sunabilmek içinyaşam başladıktan sonra da AND Pastel’deki sorumluluklarımızı bırakmayarak bina yönetimini de Grid bina yönetimi markamızla biz üstleniyoruz. Sevgililer Günü’ne özel olarak sınırlı sürede geçerli olacak bu kampanya ile AND Pastel’in yeni sakinlerini vadettiğimiz bu yaşama davet ediyoruz’’ dedi.

Orta ölçekli bir mahalle büyüklüğü ile Kartal bölgesinin en büyük projelerinden biriolan AND Pastel aynı zamanda Sign of the City- ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödülün sahibi. Projeiçerisinde sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı pek çok fonksiyon ve sosyal aktivite alanı sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun