9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
34,68 EUR EUR EUR
32,56 USD USD USD
4,52 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,60 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

TOKİ'den kurasız ve çekilişsiz daire almak mümkün!

TOKİ Ağustos ayında 36 ilde çekiliş ve kura olmadan konut satışı gerçekleştirecek! Tüm detaylar www.insaatnoktasi.com haberimizde…

TOKİ'den kurasız ve çekilişsiz daire almak mümkün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yaptığı açıklamaya göre açık artırma yöntemi ile 36 ilde farklı ilde, çekilişsiz kurasız ev satışları başlayacak. Bununla ilgili vatandaşlar sürekli araştırma içinde.

Peki TOKİ kurasız ve çekilişsiz daireleri ne zaman verecek?

Binlerce kişinin çekiliş ve kura ile ev sahibi olmasını sağlayan TOKİ Ağustos ayında 36 ilde açık artırma yöntemi ile ev satışı gerçekleştirecek. Vatandaşların merak ettiği konulardan birisi olan TOKİ kurasız ev alma var mı sorusunun cevabı da gelmiş oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yaptığı açıklamaya göre açık artırma yöntemi ile 36 ilde farklı illerde yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak. TOKİ'den çekilişsiz ev sahibi olma imkanını yakalayan vatandaşlar, TOKİ çekilişsiz kurasız ev satışları ne zaman başlayacak, hangi illerde TOKİ çekilİşsiz ev veriyor araştırmalarına başladı. Haberimizde TOKİ'nin kurasız ev verdiği illeri ve detayları şöyle;

TOKİ'DEN KURASIZ EV ALMA İMKANI! TOKİ'DEN ÇEKİLİŞSİZ EV NASIL ALINIR?

2020 Ağustos ayı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) birçok vatandaşımızı çekilişsiz ev sahibi yapacak. TOKİ'den çekilişsiz ev sahibi nasıl olunur sorusunun cevabını merak eden vatandaşlar için TOKİ'den bilgi geldi. TOKİ kurasız daire alma imkanı için "Açık Artırma Yöntemi" yapacağını belirtti. Toplam 2020 Ağustos ayında bu ay 36 ilde 215 konut ile 20 ilde 79 iş yerini satışa sunacak. Toplu Konut İdaresi'nin açık artırma yöntemi ile verdiği daire ve iş yerlerinin nasıl yapılacağı araştırılmaya başlandı. Peki TOKİ kurasız ve çekilişsiz daireleri ne zaman verecek?

TOKİ KURASIZ VE ÇEKİLİŞSİZ EVLERİ NE ZAMAN VERECEK? 2020 AĞUSTOS TOKİ AÇIK ARTIRMA NE ZAMAN?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yaptığı açıklamaya göre kurasız verilecek olan ev ve iş yerleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ kurasız ev ve iş yeri çekilişini ne zaman yapacak sorusunun cevabı da TOKİ'den geldi. TOKİ verilecek olan çekilişsiz 11 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.Açık artırma yöntemi ile yapılacak satışlarda başvuru için TOKİ'ye başvuru yapmak yeterli olacak. Açık Artırma tarihi olarak belirtilen tarih ve yeri olarak, 11 Ağustos 2020, Salı günü, saat 10:00'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca TOKİ açık artırmaya katılamayanlar internet üzerinden de teklif verebilecek. TOKİ kurasız ev teklifi için (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

TOKİ HANGİ İLLERDE KONUT SATIŞI VAR?

TOKİ'nin çekilişsiz ev veren iller listesinde 36 adet il bulunuyor. Alıcılar konutları %25, peşin 120 ay vade ile alabilecek. Vade sayısı sadece İstanbul için farklı olacak. İşteanbul'da TOKİ çekilişsiz ev için verilen vade ise; %25, %40, %50 peşin 96 ve 120 ay vade seçenekleriyle olacak.
TOKİ ağustos ayı çekilişsiz kurasız konut satışı olan iller!

Hatay, İzmir, Karaman, Kayseri, Sakarya, Samsun, Sivas, Tokat, Ankara, Balıkesir, Bartın, Batman, Adana, Afyonkarahisar, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Trabzon ve Zonguldak şehirlerinde satışa sunulan konutlar %25, peşin 120 ay vade ile sahip olabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe

Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 7,3 arttı

18 Eylül 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun