9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,69 EUR EUR EUR
32,57 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,97 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

DİEM GROUP, Türkiye adına Avrupa çapında oluşturulan Studio Alliance kurucu üyesi oldu.

Avrupa çapında yeni bir oluşum olan Studio Alliance birliğine Türkiye’den DİEM seçildi. Türkiye’yi temsil eden tek kurucu üye olan DİEM Mühendislik ve Mimarlık; uzun yıllardır yaratıcı ofis çalışma alanları oluşturarak Dünya markalarına çözüm ortaklığı yapıyor...

DİEM GROUP, Türkiye adına Avrupa çapında oluşturulan Studio Alliance kurucu üyesi oldu.

Studio Alliance üyeleri, modern ofis yaşam alanları üreten firmalar için Avrupa çapında güçlerini birleştiriyor. Ortak değer, iş etiği ve ortak hedefler etrafında bir araya gelen 11 ayrı ülke temsilcisi kurucu üye firma, deneyimlerini ortak tasarım ve uygulama hizmetlerine aktaracaklar.

Studio Alliance birliği, hızla küreselleşen ticari dünyanın ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurumsal şirketlere, işyeri kiracılarına ve sahiplerine 24 ülkede 5.000'den fazla bina ve tesiste proje tasarlama ve uygulama deneyimi ve yerel pazar bilgisi sunacak.

‘Yaşanılır mükemmel ofis’ yaklaşımından yola çıkarak Studio Alliance üyelerinin başlıca hizmetleri arasında çalışma alanları üzerine danışmanlık, mimarlık, iç mekan tasarımı ve uygulamaları yer alıyor. Studio Alliance üye firmaları, şirket büyüklükleri, değerli pazar bilgileri, uzun yıllara dayanan iş başarılarının yanı sıra küresel markalar ve çok uluslu şirketlerle çalışma deneyimlerine göre özel olarak seçildi.

Studio Alliance’ın Kurucu Başkanı Clive Lucking, uluslararası bir oyuncu, pazar lideri ve yaşanılası ofis yaşam alanlarının yaratıcısı olan deneyimli Türk firması DİEM’in kurucu üye olarak birliğe katılımından büyük bir heyecan duyduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük markaları için 22 yıldır özel projeler üreten ve geleceğin işyerlerini tasarlayan DİEM, uluslararası kurumsal müşterilerine konsept tasarımın ilk aşamalarından başlayarak değişim yönetimi, işyeri danışmanlığı, tasarım ve uygulama hizmetleri veren, sektöründe oldukça tanınmış bir çözüm ortağı. Endüstriyel tesislerde tasarım ve inşaat alanlarında derinlemesine bir uzmanlığa sahip olmasının yanı sıra, yaptığı projeler tamamlandıktan sonra da müşterilerine satış sonrası hizmetler ile de destekliyor.

Studio Alliance birliğine ve birliğin içindeki başarısı kanıtlanmış üye firmalara katılmanın, hem Türkiye’deki tedarikçi firmaların Avrupa’ya açılmasına ve büyümelerine yeni olanaklar sağlayacağını hem de DİEM’in Avrupa genelindeki kurumsal müşterilerine çözüm ortağı olma hedefini destekleyeceğini belirten DİEM’in Kurucu Ortağı C.Melih Şamlı, yeni oluşumla ilgili şunları söyledi.

“Günümüzde farklı gereksinimlere sahip olsalar da, hem kurumsal firmalar hem de tesis ve bina sahipleri mülk portföylerine uluslararası bir yaklaşımla bakıyorlar. Buna ek olarak çalışma alanları da çarpıcı biçimde değişiyor.

Bu değişimde Merkez ofisin önemini ve görevlerini uluslararası ofisler ağına devrettiğini görüyoruz. Ancak bu görev dağılımı, aynı kurumsal firmanın farklı ülkelerde tasarım ve uygulama konularında değişken ve birbirine benzemeyen sonuçlar almasına sebep oluyor. Studio Alliance bu konuda uluslararası müşterilerine bir çözüm sunma hedefi ile yola çıkıyor.

Ortak çalışma alanlarının, esnek çalışmanın ve uzaktan çalışmanın artışı, özellikle 2020 yılında işyeri düzenlemede daha da büyük değişiklikler ortaya çıkardı. Ofisler ve diğer çalışma alanlarıyla ilgili tasarım ve uygulama danışmanlığı ihtiyacı hiç bu kadar fazla olmamıştı.

Bu nedenle, üyelerine yeni fikirler, trendler, ilham alınacak içerikler ve çalışma yöntemlerine erişim sağlayan ve en önemlisi uluslararası müşterilerine Avrupa çapında ofis çözüm portfolyosu ile sürekli yenilikçi tasarımlar sunan tek birlik olan Studio Alliance kurucu üyesi olmaktan memnuniyet duymaktayız.”

Studio Alliance güç birliği, 11 ülkenin özenle seçilmiş başlıca oyuncularından oluşmaktadır: İngiltere'de Area Europe, Belçika'da Alternativ, Çek Cumhuriyeti'nde CAPEXUS, Fransa'da CDB, Türkiye'de DİEM, Hollanda'da Ditt, Macaristan'da DVM grubu, İrlanda'da IIS Space, İtalya'da Il Prisma, Romanya'da Morphoza ve Polonya'da Reesco.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Kızıldeniz'de konteyner geçişleri yarıdan fazla azaldı, LNG ticareti durma noktasına geldi

18 Nisan 2024 Perşembe

18 milyar dolarlık paketin 12 milyar doları özel sektöre sunulacak

17 Nisan 2024 Çarşamba

Türkiye'nin inşaat malzemesi ihracatı şubatta yüzde 11,1 arttı

16 Nisan 2024 Salı

Türkiye'nin makine ihracatı ilk çeyrekte yüzde 2,5 azaldı

16 Nisan 2024 Salı

Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı!

15 Nisan 2024 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun