9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,68 EUR EUR EUR
32,56 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,60 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Myway Wins Blue, Yatırımcıların Gözdesi Oldu

Türkiye'nin 210 metre uzunluğunda tek yapay denizine sahip MyWay Wins Blue, ön lansmanda yakaladığı yüzde 25'lik satış oranıyla yatırımcıların gözdesi oldu...

Myway Wins Blue, Yatırımcıların Gözdesi Oldu

Gözde Grubu'nun Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue projesi, doğru lokasyonda doğru proje
olması sayesinde satıştaki farkını ortaya koydu.

Mavişehir'e yakınlığı nedeniyle alternatif merkez haline gelen Çiğli'nin önümüzdeki yıllarda körfez geçiş projesinin yapımının başlamasıyla en çok talep gören ilçe haline gelmesi bekleniyor.

MyWay Wins Blue, 120 metrelik havuz boyu ve Türkiye’nin en büyük yüzülebilir deniz konseptiyle de bir ilke imza atıyor.

İzmirliler'e şehir dışına çıkmadan proje içinde 365 gün deniz ve tatil fırsatı sunan projenin yüzde 70'ini kaplayan yeşil alan doğa içinde yaşama fırsatı sunuyor ve proje içinde barındırdığı sosyal aktivite alanları ile İzmirliler'in yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BÖLGEYE DEĞER KATACAK
Projenin bölgeye değer katacağını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, projenin sıkışık kent hayatına bir alternatif olacağını ve otobana yakın konumuyla ulaşım avantajı sunduğunu söyledi.
Kalı, “Bölge lokasyon olarak İzmir'in en hızlı değerlenecek noktası. Körfez tüp geçidine yakın konumu nedeniyle proje daha da değerlenecek. Mavişehir bölgesinde yeni arsa üretilemiyor. Kent, batı yönüne doğru büyüyor. Projemiz hem yatırımcılar, hem de o bölgede çalışanlar tarafından oturmak için tercih ediliyor. MyWay Wins Blue projemizin kendisine ait 5 bin metrekare korusu ve 5 bin metrekarelik de yapay denizi olacak. Nefes alan bir proje olan MyWay Wins Blue'da toplam 830 konut planlıyoruz” diye konuştu.

KAZANDIRAN PROJE
179 bin TL.'den başlayan cazip fiyatıyla yatırımcısına en çok kazandıran proje olmayı hedefleyen MyWay Wins Blue'nun, ulaşım açısından da çok merkezi bir konumda olduğunu hatırlatan Op. Dr. Kenan Kalı, projenin Katip Çelebi Üniversitesi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Çiğli Hava Üssü, askeri bölgeler ve en önemlisi metro güzergahında bulunması nedeniyle şimdiden yoğun talep gördüğünü dile getirdi.

Projenin, 28 dönümlük tek parsel üzerinde 830 bağımsız bölümden oluştuğu bilgisini de veren Kalı, stüdyo dairelerden, 3 + 2'ye dek farklı tiplerdeki evlerle, hem yatırımcılar, hem de oturmak isteyenler için karlı bir seçenek sunduklarını ifade etti. Konutların şimdiden yüzde 25'inden fazlasının sahiplerini bulduğunu belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut fiyatlarının değerlenmesi anlamında kendini en hızlı amorti eden firma olduklarını vurguladı.

RİNG SEFERLERİ YAPILACAK
MyWay Wins Blue'da belirli lokasyonlara yarım saatte bir ring seferleri yapılacağını da kaydeden Kalı, sözlerine şöyle devam etti: “Ev sahiplerini shuttle ile bölgedeki farklı lokasyonlara taşıyacağız. Site sakinleri, kuracağımız sistem sayesinde güvenle işyerlerine ulaşabilecek. Projede, MyVia Rent aracılığıyla kira güvence hizmetleri de veriyoruz. MyWay Wins Blue, ailelerin yanında, ordu mensupları, üniversite öğrencileri, akademisyenler, beyaz yakalı ve diğer tüm gruplara hitap ediyor. Projeyi iki yılda tamamlamayı düşünüyoruz. Bölge yatırım açısından da, İzmir'in en gözde yerlerinden biri konumunda”

SOSYAL DONATI CENNETİ...
MyWay Wins Blue, proje içinde bulunan mini futbol, basketbol, squash, tenis kortu, golf alanı, parti odası, fitness alanı, kafeterya ve çocuklar için özel hobi evleri ve en önemlisi özel yapay denizi gibi sosyal aktivite alanlarıyla İzmir'e değer katıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe

Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 7,3 arttı

18 Eylül 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun