9.722,09 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,77 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,17 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,47 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,20 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.426,12 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Besa Grup Farkı İle Kent İncek Projesi Haziran 2020'de Teslim Edilecek

Eşsiz Göl ve Ankara Manzaralı Kent İncek, Konforu ve Doğası İle Büyülemeye Hazırlanıyor

Besa Grup Farkı İle Kent İncek Projesi Haziran 2020'de Teslim Edilecek

İnşaat sektöründe gerçekleştirdiği öncü projeleri ile yaklaşık yarım asırdır Başkent Ankara’ya ve Türkiye’ye damgasını vuran BESA Grup, eşsiz Ankara ve göl manzarasının verdiği sonsuz huzur ve şehir telaşından uzak bir yaşam sunan Kent İncek projesine hızla devam ediyor.

 

Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağlayan şirketlerden biri olan BESA Grup, bugüne kadar binlerce kişiye istihdam sağlarken 2020’de de yatırımlarına hız kesmeden devam etmeyi planlıyor.

 

Kurulduğu günden bu güne kadar 50 yıldır BESA Grup güvencesi ve kalitesi ile 6 binden fazla konut, 500 bin m2 iş ve alışveriş merkezi projesinde imzası olan firma, Haziran 2020’de Kent İncek projesini teslim edecek. 2+1'den 4,5+1'e daire seçeneklerinin bulunduğu Kent İncek konforu ile Ankara’nın yeni yaşam standartlarını belirlemeye hazırlanıyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda International Property Awards’tan, biri “fivestars” olmak üzere, üç ödülle dönen, dünya genelinde 125 ülkeden farklı kategorilerde yarışan 10 bine yakın proje içinde villa kategorisinde Ankara İncek’te inşa ettiği villa projesi ile Avrupa’nın en iyisi olmaya layık görülen BESA Grup, Kent İncek projesi ile de mimari farkını ortaya koydu.

 

Kent İncek proje alanı 54 dönüm olup üzerindeki 7 Blok, 604 konuttan oluşuyor. İnsana ve doğaya saygı felsefesini temel alarak bireylerin yaşam kalitesini ve refahını yükseltme misyonuyla hareket eden BESA Grup, Kent İncek projesinde de 33 bin m2alanı yeşil alan olarak belirledi. Göl, peyzaj ve Ankara manzaralı projede kapalı yüzme havuzu ve fitness salonunun bulunduğu sosyal tesis alanı yer alıyor.

 

Gayrimenkul ve inşaat yapım, yatırım, geliştirme ve işletme konusundaki tecrübesini Ankara projelerinin yanı sıra Bodrum’a ve Türkiye’nin inşaat ve turizm gelişimine aktaran BESA Grup, Kent İncek projesinin yanı sıra Galleria Ankara’nın da yeniden inşaası tamamlayarak hizmete açtı.

 

BESA GRUP HAKKINDA

BESA Grup, Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Mimarlık Bölümü’nden 1979 yılında mezun olan Salih Bezci’nin henüz öğrencilik yıllarında girdiği müteahhitlik faaliyetleri ile kuruldu. 20 yılı aşkın bir süredir Ankara’da vergi rekortmenliği unvanını elinde bulunduran Salih Bezci, konut ve ticari nitelikli çok sayıda projeye imza attı.

 

Besa Ataşehir Evleri, Besa Karina Evleri, Besa Nova Evleri, Panaroma Evleri, Kuleevo BESA Grup tarafından bugüne dek hayata geçirilen konut projelerinden bazıları. Galleria Ankara Alışveriş Merkezi, Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Armada Alışveriş ve İş Merkezi ve Besa Kule İş Merkezi projeleri de BESA Grup tarafından tamamlanmıştır. BESA Grup, ayrıca sosyal sorumluluk projeleri olarak da Ayşe Bezci Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Yahyalar Durali Bezci İlköğretim Okulu ve Yaşamkent Camiini Türkiye’ye kazandırmıştır. BESA Grup, The BO Viera ile Bodrum’daki ilk projesini hayata geçirmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun