9.524,80 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,72 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
86,95 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,48 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
34,65 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
116,41 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.488,33 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Nif Court Villaları ‘akıllı’ yaşamlar sunuyor

Kemalpaşa’da hayata geçirilen Nif Court İzmir Villaları’nda yaşam başladı. Toplam 49 villadan oluşan proje, geniş sosyal alanları ve doğasıyla ön plana çıkıyor. Nif Court İzmir Villaları Satış Koordinatörü Umut İlginoğlu, projenin “akıllı villa sistemi” ile ön plana çıktığını belirtirken; doğaya saygılı villalar inşa ettiklerini söyledi...

Nif Court Villaları ‘akıllı’ yaşamlar sunuyor

Estetik bir mimari anlayış ile hayata değer katmayı amaçlayan Nif Court İzmir Villaları’nda sona gelindi. Adını efsanelere konu olmuş Nif Dağı’ndan alan ve o dağın bağrından kopan çayın bereket kattığı bir ova üzerinde hayat bulan Nif Court İzmir Villaları’nda teslimatlar başladı.

Geniş bahçeli Nif Court Villaları ihtiyaca uygun 3+1 ikiz villa ve 4+1 toplam 49 villadan oluşuyor. Doğası, yaşam konsepti ve dünya standartlarındaki spor alanları ile öne çıkan proje, Esen İnşaat güvencesiyle hayat buldu. İzmir’in Anadolu’ya açılan kapısı Kemalpaşa’da konumlanan proje, İzmir’in 29 kilometre doğusunda, İzmir-Ankara Karayolunun 8 kilometre güneyinde yer alıyor. Nif Court İzmir Villaları Proje Satış Koordinatörü Umut İlginoğlu, proje hakkında detaylı bilgi verdi. Projede sona gelindiğini ve teslimatların başladığını dile getiren İlginoğlu, ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirirken, ev sahibi olmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi.

Spor hayatınızın parçası olacak

Nif Court İzmir Villaları’nın çevre ve doğanın tüm güzelliklerini barındırdığını söyleyen Nif Court İzmir Villaları Satış Koordinatörü Umut İlginoğlu, “Açık havada yaşam alanı kurmanızı sağlayan büyük bahçelerin yanısıra geniş ve büyük teraslarınız eşsiz dost yemeklerine eşlik ederken bu anların tadına doyum olmayacak. Enerjisini güneş ışığının bütünüyle içeri girmesinden alan, kuzey rüzgârından korunan verandalarıyla gün batımına eşlik edecek. Size özel açık otoparkta aracınız 24 saat güvende olacak. Nif Court’da spor da sağlıklı bir hayata ve eğlenceye dönüşüyor. Dünya standartlarına sahip tenis kortları, açık yüzme havuzu, fitness center, doğal koşu ve yürüyüş parkurları, basketbol sahası, çocuk oyun alanları sizin için düşünülen ayrıcalıkların sadece birkaçı” dedi.

Yaz- kış elektriğini kendi üreten villa

Nif Court Vilları’nın enerjisini tamamen doğal kaynaklardan sağladığını sözlerine ekleyen İlginoğlu, “Projemizde villalarımız kendi kendine yeten özgün bir yapıdır. Dönüştürdüğü güneş enerjisi ile kendi enerjisini üreterek, ısıtma ve soğutmada tamamen doğal yollar kullanır. Karbon ayak izi salınımını azaltmayı hedefleyen “Nif Court”; hayatı insana ve doğaya saygılı bir felsefeyle barındırır. “Akıllı Villa Sistemi” sayesinde ışıklarınızı, perdelerinizi, panjurlarınızı, televizyonunuzu, evinizin sıcaklığını, suyunuzu, elektriğinizi, gazınızı, kapılarınızı ve güvenlik sisteminizi istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz. İster iş seyahatinde ister tatilde ister alışveriş yapıyor olun, evinizi cep telefonu ile uzaktan kontrol edip, evinizin güvenliğini dünyanın her yerinden sağlayabileceğiniz sağlayabileceğiniz projemizde, huzurlu bir yaşam için her şey düşünüldü” diye konuştu.

Haber: Gülçin Sezen Karaegemen Soylu

Yayınlayan: Nihal Özken

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe

Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 7,3 arttı

18 Eylül 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun