9.722,09 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,17 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,47 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,20 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.426,12 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Kırsal alanda lüks kabinlere sahip 10 otel

Uzun koridorlardan, dört duvardan oluşan geleneksel otel binaları yerini muhteşem manzaraların ortasında yer alan kabinlere bırakıyor. Sizler için en ilginç 10 kabin otelleri derledik.

Kırsal alanda lüks kabinlere sahip 10 otel

Bu otellerde konuklar, oda servisi siparişi vermeye devam ederken şehrin kalabalık ve gürültüsünden bağımsız yaşamın tadına varabilir. En iyi on kabin oteli için okumaya devam edin:

The Woodhouse Hotel, Çin, ZJJZ Atelier

Woodhouse Hotel, Çin'in uzak Tuanjie köyü yakınlarında bir yamaç tarafına dağılmış 10 ahşap kabinden oluşmaktadır.

Stüdyo, bölgeye tarım turizmi getirmeyi amaçlayan bir hükümet planının bir parçası olarak, manzaralardan yararlanmak için yönlendirilmiş çeşitli farklı şekilli kabinlerden oluşan bu oteli tasarladı.

.

Treehotel, İsveç, Tham + Videgård Arkitekter

Hotelier Treehotel, Kuzey İsveç'teki bu otel için çeşitli kabin süitleri tasarlamak üzere Snøhetta ve Tham & Videgård Arkitekter, SandellSandberg ve Inredningsgruppen'i aradı.

Süitlerde, Inredningsgruppen tarafından kuş yuvasına benzeyen bir kabin, Cyrén & Cyrén's tarafından yalnızca köprü ile erişilebilen bir kabin ve Tham + Videgård tarafından tasarlanan, ormanlık ortama uyum sağlayan aynalarla kaplı bir kabin bulunmaktadır.

.

Vivood Landscape Hotel, İspanya, Daniel Mayo

İspanya, Alicante yakınlarında engebeli bir zeminin üzerinde yükselen Vivood Landscape Hotel, bitişik vadiye bakan bir dizi prefabrik kabinden oluşur.

Birimleri birbirine bağlayan ve bir restorana, lounge bara, yüzme havuzuna, terasa ve açık hava spa küvetlerine giden patikalara sahip eğimli bir alanda yer alan 25 süite sahiptir. Daniel Mayo, kabinleri ziyaretçileri doğayla bağ kurmaya teşvik etmek için tasarladı.

.

48°Nord, Fransa, Reiulf Ramstad Arkitekter

Reiulf Ramstad Arkitekter'in 48°Nord France'ı, bir dağ köyünün yamacında 14 kabine sahip Fransa'da bir eko-oteldir.

Tasarımlar, Norveç'te hafta sonu kaçamakları için kullanılan "hyttes" olarak bilinen küçük kır evleri ile şekil aldı.

.

Løvtag's Treetop Cabin, Danimarka, Sigurd Larsen

Ağaç tepesi otel şirketi Løvtag için yaratılan bu otel kabini, bir Danimarka ormanında yerden sekiz metre yüksekte bulunmaktadır.

Orman içinde kümelenecek dokuz kabinden ilki olarak inşa edilen süit, "İskandinav minimalizmini" ifade edecek şekilde tasarlandı. İç mekan için bir merkez noktası görevi gören canlı bir ağacın etrafına sarılmıştır.

.

Mountain and Cloud Cabins, Çin, Wiki World ve Advanced Architecture Lab

Otel, Wiki World ve Advanced Architecture Lab tarafından tasarlanmış 18 aynalı kabin süitinden oluşmaktadır. Toplamda, bazıları çay tarlalarının üzerinde asılı balkonlara sahip, diğerleri ise dağın yamaçlarında sivri formlara sahip beş farklı kabin tipi var.

Wiki World kurucusu Mu Wei, kabinlerin Norveç'te yaşadığı zamandan esinlenerek İskandinav hissine sahip olmasını istediğini söyledi.

.

Tree House, İtalya, Peter Pichler Architecture

Milano merkezli Peter Pichler Architecture, İtalya'da bağımsız otel odaları olarak inşa edilecek Tree House kabinlerini tasarladı.

Yerel kaynaklı malzemelerden inşa edilecek olan karartılmış ahşap kaplama ve dik sivri çatılar, köknar ve karaçam ağaçlarının biçim ve renk öyküsünü yansıtacak şekilde tasarlanmıştır.

Kabinler, bir uyku alanı, banyo, okuma ve oturma alanı içeren iki seviyeli olarak tasarlanmıştır ve manzara tavandan tabana pencerelerle en üst düzeye çıkarılmıştır.

.

Folly, ABD, Cohesion Studio

Cohesion Studio, ziyaretçilerin Joshua Tree Ulusal Parkı'nda glamping yapmak için kiralayabilecekleri ve kullanabilecekleri bu hava koşullarına dayanıklı çelik kabin çiftini yarattı. Modern kolaylıklardan ödün vermeden tasarlanan ızgaradan bağımsız deneyim, açık hava banyosu, açık plan yaşam ve tavanı olmayan, yıldızlara bakan bir yatak odası içerir.

Cohesion Studio'dan Malek Alqadi “Bu etkileşim, çevredeki ortamdan veya misafirlerin beklentilerinden ödün vermeden şehirden bağımsız yaşamın nasıl olduğuna dair bir referans oluşturur” diyor.

.

Aka Patagonia Hotel, Güney Amerika, Larrou

Larrou, Güney Patagonya'da kırsal bir alan için Aka Patagonia Oteli'ni tasarladı. Altı tek eğimli çatılı kabinden oluşan otel, çevredeki düz Şili arazisine karşı düzensiz bir çatı hattı oluşturacak şekilde tasarlandı.

Tüm misafir kabinleri ve ortak alanlar prefabrike olup yerinde montajı yapılmıştır.

.

Floris, İtalya, Network of Architecture

Floris, bir dağın eteğinde bulunan mevcut bir otelin ağaç evi tarzında bir uzantısıdır. Mimarlık stüdyosu, sadece bir sıra oda değil, bunun yerine yerden üç metre yükseklikte kendi kendine yeten bir grup ağaç evden oluşan bir yapı oluşturmak istedi.

Kabin hacimleri, "doğal, gelişmiş bir yapı" izlenimi yaratmak için üst üste binerken, tasarımlar yıpranmış ahşap kaplama ve yeşil boyalı dış cephe kullanımlarıyla birbirine bağlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun