9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,69 EUR EUR EUR
32,57 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,97 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Ev dekorunu tamamlayan 11 şık çalışma alanı

Ev ofislerinin iş ofisi gibi görünmesi gerekmez. Bu konuya yönelik stilden ödün vermeyen 11 home office alanını sizler için derledik.

Ev dekorunu tamamlayan 11 şık çalışma alanı

Londra’da bir çatı katı, İngiltere

Moda tasarımcısı Roksanda Ilincic, Londra'daki King's Cross'taki doygun renkler ve geometrik şekillerle dolu bu dairenin iç mekanlarını tasarladı.

Sessiz bir çalışma köşesinde gri oval bir masa, siyah çelik çerçeveli boru sandalyeler ve küçük bir sehpa işlevi gören ahşap bir tabure vardır. Sıcak kırmızı perde ve masa lambası ile heykelsi, soyut aksesuarlar odaya samimi bir hava katıyor.

.

Strandhotel Zoomers, Hollanda

Strandhotel Zoomers'daki bu yatak odası, duvarlarının ötesindeki kumsalı, kum tepelerini çağrıştıran doğal, kumlu bir renk paletinde tasarlanmıştır.

Okyanus manzaralı bir pencerenin önünde dar ahşap bir masa, dekoratif bir hasır oturma yeri olan ince, çelik çerçeveli bir sandalye ile tamamlanarak küçük ama pratik bir çalışma alanı yaratıyor.

.

Casa Ventura, Meksika

Meksika'da ormanlık bir yamaçtaki beton bir ev, zarif, masif ahşap bir masaya ve daha açık renkli ahşaptan raflara ve dolaplara sahip olan bu panoramik ev ofisinin ortamıdır.

Tavandan tabana pencerenin yanında bir Eames şezlong ve kubbeli metal bir zemin lambası, minimalist ofiste huzurlu bir okuma köşesi işlevi görüyor.

.

Television Centre dairesi, Birleşik Krallık

Waldo Works'ün Londra Television Centre içindeki bu çatı katı dairesi için renkli iç tasarımı, grafik çelik ayaklar üzerinde metal bir masa bulunan lüks bir ofis alanı içeriyor.

Altın rengi, göz alıcı bir turkuaz duvarla ve üzerindeki renkli tablolarla sıcak bir kontrast oluşturur. Asimetrik raflara sahip doğal ahşap kitaplık, dergiler, kutular ve dekoratif vazolarla doldurulurken, sarı aplike detaylara sahip baskılı bir halı, odayı daha da cazip hale getiriyor.

.

Autor Rooms, Polonya, Mamastudio

Varşova'daki Autor Rooms otelinde bu küçük, akıllı ahşap ve çelik masa da dahil olmak üzere yerel tasarımcıların eserleri sergilenmektedir.

Hem masanın hem de sandalyenin aerodinamik, minimal tasarımı ayrı bir çalışma alanı için mükemmeldir, karşı karşıya oldukları büyük ayna ise odayı daha büyük hissettirir. Dokuma sepet içinde metal bir lamba ve bitki bu ofis köşesindeki tek aksesuardır.

.

2LG Studio ev ve çalışma alanı, İngiltere

2LG Studio'nun bu akıllı, kompakt çözümü, tam yükseklikte beyaz dolapların yerleşik bir bilgisayar masasını gizlemesini sağlar. Dolapların parlak, Klein mavisi iç mekanı, alanı ayrı bir çalışma alanı olarak ayırmaya yardımcı olur.

Dar bir masa rafı, bir bilgisayar ekranı ve klavyeyi koyacak kadar büyüktür ve aşağıdaki çekmeceler saklama alanı sağlar. Pratik dosyalama klasörleri, cam vazolar ve seramikler masanın üzerinde bir rafı paylaşır.

.

Still Room, Belçika

Bu 19. yüzyıl Anvers binasının manastır iç mekanları, yaratıcılık için uygun bir alan yaratan kemerli bir pencereye bakan ahşap bir yazı masası içerir.Masanın uyumlu bir ahşap sandalyesi vardır ve yanında desenli bir deri koltuk bulunur.

.

Knightsbridge ahır evi, İngiltere

Echlin'in bu Londra ahır evinin tasarımı, ısmarlama doğramacılık kullanılarak yapılan yerleşik bir çalışmayı içeriyor.

Hem masa hem de ayrı çekmeceleri için koyu ahşap kullanıldı. Bu koyu renkli ahşap, geniş raflar ve ahşap bir çıkıntı oluşturarak masanın üzerinde devam ediyor. Pirinç detaylar lüks bir dokunuş katar ve ahşapla güzel bir kontrast oluşturur.

.

Stockholm evi, İsveç

İsveç'teki eski bir demirci atölyesindeki bir evde bu küçük çalışma köşesinde olduğu gibi bazen basit çözümler en iyisidir. Alandan tam olarak yararlanmak için köşe alana ayaksız bir masa monte edilmiştir.

Uyumlu bir ahşap sandalye, bir taş büst ve kitap tutucu ile dekore edilmiş köşe çalışmak veya ders çalışmak için pratik bir alan yaratır.

.

The Audo, Danimarka

Norm Architects ve Menu'nin Kopenhag'daki The Audo oteli tasarımının beton olan iç mekanı ahşap, saman, taş ve diğer doğal malzemelerle doldurdu.

Bu çalışma alanı, zarif, sakinleştirici bir his yaratmak için malzeme paletini kullanır. Ahşap bir masa, bir yazı masası olarak veya alanın etrafına serpilmiş çok sayıda dekoratif öğe için bir sergileme alanı olarak işlev görebilir. Depolama, hint kamışından yapılmış kapağı olan, uyumlu bir dolapta gizlenmiştir.

.

Agate Pass Cabin, ABD

Olson Kundig Architects müdürü Alan Maskin, 1938'deki bir sahil kulübesini kendisi için bir eve dönüştürmek için yenilediğinde, eski bir verandaya bir çalışma alanı ekledi.

Bu alanda evin rahat bohem havası devam etmektedir. Glulam ağacından yapılmış bir masa ve dolaplar, ahşap tavan kirişleriyle eşleşirken, kaba yontulmuş bir sandalye, aydınlık odaya rustik bir hava katıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe

Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 7,3 arttı

18 Eylül 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun