9.679,80 TRY BIST 100 BIST 100
4,50 CNY CNY CNY
34,51 EUR EUR EUR
32,39 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,62 TRY Faiz Faiz
90,66 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,75 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,35 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
111,64 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.488,18 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Büyüleyici Mimari Dekorasyona Sahip Voyage Otelleri

Ets Tur’un 1994 yılında geçmiş başarılarından esinlenerek hayata geçirdiği oteller projesi olan Voyage, Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarında şık ve konforlu tesis seçenekleri ile misafirlerinin kusursuz bir tatil deneyimi yaşamasına olanak sunmaktadır. Ferah atmosferleri ve özel mimarileri ile 6 farklı lokasyonda hizmet veren otellerin tamamı kaliteli hizmetleri ve sunduğu yüksek standartları ile dikkat çekmektedir.

Büyüleyici Mimari Dekorasyona Sahip Voyage Otelleri

Ödüllü tesisleri ile konuklarının tamamında memnuniyet uyandırmasının yanı sıra doğa dostu konseptleri ile dikkat çeken bu oteller zinciri, şıklığın ve lüksün yanı sıra zengin aktivite seçenekleri ve dünya mutfaklarından özel lezzetleri ile her zevke hitap etmeyi amaçlamaktadır. Bu yıl sizin de tercihiniz yüksek konfor ve eğlence dolu bir konaklama deneyiminden yanaysa Voyage oteller listesi için sayfamızı ziyaret etmeniz yeterlidir.

Akdeniz’in Keyfini Lüks Olanaklarla Yaşamanız İçin Voyage Belek Golf & Spa

Voyage Oteller Grubu’nun Belek’teki tesisi Voyage Belek Golf & Spa, dinlendirici bir tatilin yanı sıra golf tutkunlarına sunduğu olanaklarla ön plana çıkmaktadır. Hem aileler hem de balayı çiftleri için kusursuz olanakların sunulduğu tesis misafirlerini ultra her şey dahil konseptinde ağırlamaktadır. Denize sıfır konumlanan tesisin Mavi Bayraklı plajı, yetişkinler ve aileler için farklı alanlara sahiptir. Açık – kapalı yüzme havuzları ve aquapark ise misafirleri eğlence dolu bir serinleme deneyimine davet etmektedir. Her yaş grubuna sınırsız bir eğlence vadeden Voyage Belek Golf & Spa’da çocuklar için kapsamlı ve güvenli hizmetleri ile çocuk kulübü, yetişkinler içinse sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin devam ettiği DJ performansları öne çıkmaktadır. Geniş SPA alanında sizi benzersiz bir dinlenme deneyimine davet eden tesiste kusursuz bir Akdeniz tatili sizleri beklemektedir.

Voyage Sorgun Sizi Side’nin Eşsiz Doğasına Davet Ediyor!

Yemyeşil ağaçlara sırtını dayayarak, uçsuz bucaksız bir maviliği cömertçe sunan konumu ile öne çıkan Voyage Sorgun, tüm misafirlerine hayallerindeki tatili yaşatmak adına özenle çalışmaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren tesisin 508 odası, hem çiftler hem de aileler için uygun şekilde tasarlanmıştır. Denize sıfır konumda, kusursuz bir yaz tatiline kapılarını aralayan tesisin özel plajı, açık – kapalı yüzme havuzları ve aquaparkı bulunmaktadır. Zengin aktivite seçenekleri ile eğlenerek stres atmak isteyen konuklarına gün boyu farklı anlar yaşatan tesiste, tercihi dinlenmekten yana olan konuklar içinse geniş SPA merkezi hizmet vermektedir. Yetişkin konukları kadar küçük misafirlerine de sınırsız olanaklar sunan Voyage Sorgun’da çocuk kulübü, özel çocuk büfesi, açık oyun alanları gibi seçenekler öne çıkmaktadır.

Bodrum Tutkunlarının Müdavimi Olduğu Voyage Torba

Voyage Oteller Zinciri’nin misafirlerine sunduğu sınırsız olanakları Bodrum’da deneyimlemek isteyen konuklar için hizmet veren Voyage Torba, zeytin ağaçları ve begonvillerle kaplı bir alanda huzur dolu bir atmosfer yaratmaktadır. Denize sıfır konumlanan tesisin 300 metre uzunluğundaki özel plajı, çocuklar ve yetişkinler için ayrılmış iskeleleri, 6 yetişkin ve 1 çocuk havuzu, aquaparkı, kusursuz bir yaz tatili geçirmeniz için özenle tasarlanmıştır. 495 odanın her biri yüksek standartlarla dekore edilmiş olup, misafirler en konforlu konaklama deneyimlerini burada yaşamaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren Voyage Torba’da eğlence dolu anların yanı sıra konukları benzersiz bir lezzet deneyimi beklemektedir.

Önerdiğimiz 3 tesis hakkında detaylı bilgi almak ya da tüm Voyage Otelleri’ni incelemek için https//otelleri.net adresine tıklamanız yeterlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe

Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 7,3 arttı

18 Eylül 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun