9.679,80 TRY BIST 100 BIST 100
34,51 EUR EUR EUR
32,39 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
44,62 TRY Faiz Faiz
90,66 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,75 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,35 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
111,64 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.488,18 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Koru Narlıdere Projesi’nde geri sayım başladı

Yapı ST Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin hayata geçirdiği yeni konut projesi Koru Narlıdere Projesi’nde sona gelindi. Aralık ayında teslim edilecek proje için artık geri sayım başlarken, konutların yüzde 85’i satılmış durumda...

Koru Narlıdere Projesi’nde geri sayım başladı

Yapı ST’nin yeni konut projesi olan Koru Narlıdere’de sona gelindi. Narlıdere ilçesinin ilk residence projesi olan ve mayıs 2019 tarihinde inşaat sürecine başlanan Koru Narlıdere Projesi Aralık 2020’de sahiplerine teslim edilmek için artık gün sayıyor.

Yatay ve dikey yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve residence hizmeti ile dikkat çeken proje, modern şehir yaşamının dinamikleriyle doğanın enerjisini bir araya getirirken İzmir’in en sağlam zeminine sahip bölgesine konumlanıyor.

3 blok şeklinde 143 daireden oluşan proje; 1+1 ağırlıkta olmakla birlikte 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor.  Yüzde 85’i satılan projede; şuanda yalnızca 1+1 ve 3+1 daireler kalmış durumda…. Yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, spa ve kütüphane gibi sosyal alanlarla birlikte; shuttle servis, resepsiyon, 7/24 güvenlik, teknik servis, kuru temizleme, daire temizlik gibi rezidans hizmetlerinin hepsinin büyük bir hassasiyetle uygulandığı Koru Narlıdere’de en önem verilen konu ise işletme sistemi… Rezidans hizmetleri ve projenin idari yönetimi profesyonel bir şirket tarafından gerçekleştiriliyor. Böylece siz günlük yaşamınızı sürdürürken, eviniz ile ilgili her şey düşünülüyor. Bu ayrıcalıklardan yararlanmak için yüksek aidatlar ödemek zorunda kalmadan, kullandığınız kadarını ödeyeceksiniz. Koru Narlıdere Projesi 120 ay vade, 0.99 faiz avantajı ile ödeme imkanı sağlanıyor.

Yapı ST tarafından geliştirilen konut projesi, ulaşım ve alışveriş sorununu tamamen ortadan kaldıran konumu ile Narlıdere’de inşa ediliyor. Proje, İstinye Park AVM, Agora Alışveriş Merkezi, Palmiye Alışveriş Merkezine 4 km uzaklıkta yer alıyor.

Birçok eğitim kurumu, hastane ve çevre yoluna yakın mesafede yer alan Koru Narlıdere projesi, İzmir’in önemli tatil merkezlerinden Urla’ya 27 km, Çeşme’ye 75 km uzaklıkta yer alıyor.

‘Gururlu ve heyecanlıyız’

Yapı ST Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sait Tiğin Özmeydan, projede sona gelindiği için mutluluk ve gurur yaşadıklarını belirterek, “Haziran 2019’da inşaatına başladığımız projemizde teslime yaklaşıyoruz. Aralık 2020 itibariyle Koru Narlıdere’de daire teslimleri ve dolayısıyla yaşam başlayacak. Geçtiğimiz son bir senedir ülke olarak ekonomik, sosyal ve sağlık alanlarında yaşadığımız sıkıntılara rağmen inşaatımızda bir aksama veya gecikme söz konusu olmadığı gibi; 1,5 sene gibi bir sürede projemizi teslim edecek olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerieni kullandı.

Nefes alan proje

Koru Narlıdere Satış Yöneticisi Pınar Akovalı Er,İzmir’in en nezih semtlerinden olan Narlıdere doğanın tüm güzelliklerine açılan, arkası orman önü deniz manzaralı balkon ve terasıyla sizinle nefes alan bir proje. Panoramik körfez manzarası etkileyici peyzaj alanları ve yanı başındaki orman arazisi ile Koru Narlıdere, 4248 metrekare arsa alanında kuruldu. Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan Koru Narlıdere’yi sizin için hayata geçiriyoruz. Ulaşım ve alışveriş sorunu yok, çevreyoluna, alışveriş merkezine eğitim kurumlarına ve hastanelere çok yakın. Koru Narlıdere’de 7 gün 24 saat kameralar ile desteklenen kapalı devre güvenlik sistemi ve profesyonel güvenlik görevlileri var. Bu şu demek; günün her saati aileniz ve sevdiklerinizle güvendesiniz. Koru Narlıdere de rezidans ayrıcalığıyla yaşamanın keyfine bakın. Ayrıca; geniş teras ve balkonlarıyla özel peyzajıyla modern yaşamın doğa ile bütünleştiği yeni nesil bir proje. Koru Narlıdere’de balkonlar ve teraslar geniş ve hacimli. Açık havada yaşamayı sevenler için adeta ana yaşam mekanı konumunda. Şehrin geri kalanı için gün bitiyorken, Koru Narlıdere için yeni başlıyor olacak” dedi.

Haber: Gülçin Sezen Karaegemen Soylu

Düzenleyen: Nihal Özken

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe

Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 7,3 arttı

18 Eylül 2023 Pazartesi
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun