9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
4,52 CNY CNY CNY
34,72 EUR EUR EUR
32,54 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,60 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Milletimiz Direniş Öyküsünü Yeniden Yazdı

Üç yıl önce yaşanan ve unutmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı...

Milletimiz Direniş Öyküsünü Yeniden Yazdı

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan ELMAS, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü için bildiri yayınladı: 

Üç yıl önce yaşanan ve unutmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı. 15 Temmuz, Türk Milleti’nin boyun eğmez ruhunun diriliş destanıdır; tüm cihana her vakit kenetlendiğimizi, bizi asla ayrıştıramayacaklarını bir kez daha anlattık.

Milli iradeye hep birlikte sahip çıktık. Bu vesileyle bir kez daha darbeye karşı durmak için şehit düşen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın…

Ülkemizin yüz yüze kaldığı tehdide bedenleriyle siper olan şehitlerimize ve gazilerimize karşı iş alemi olarak bizlerin de sorumlulukları var. Bu doğrultuda 15 Temmuz’un devamı olan ekonomik saldırılara karşı inançla karşı durmaya çalıştık. Siyasi irade ile birlikte iş dünyası olarak Türkiye’nin ekonomisini ayakta tutmaya gayret ettik.

Ülke olarak son bir yılı zorlu ekonomik şartlarla geçirdik. Enflasyon, kur baskısı gibi zorlu mücadeleler verdik. İkinci yarıdan itibaren yavaş yavaş piyasalarda rahatlama olacağını göreceğiz. 2020’den itibaren tekrar büyüme ivmesi yakalayacağız. Ülkemizi daha güçlü bir ekonomi ve daha zengin bir Türkiye hedefine hep birlikte taşıyacağımıza inanıyorum.

Bu kapsamda yaşananların tekrarına izin verilmemesi, ülke ve gelecek için daha büyük değer üretilmesi, bir gün öncesinden daha iyi olmak üzere yorulmadan ve kararlılıkla iş dünyasının çalışmalarına devam etmesi gerekiyor.

Sur Yapı olarak Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile sarsılmadı. 15 Temmuz sonrasında işimize dört elle sarıldık, gayretlerimizi iki katına çıkardık.

Her hangi bir değişim olmadan yatırımlarımıza devam ettik. Şantiyelerimiz, alışveriş merkezlerimiz, enerji santrallerimiz çalışmaya devam etti.

15 Temmuz sonrasında Sur Yapı olarak, İstanbul’da 8 konut projemizin lansmanını yaptık, projelerimizi teslim ettik. Bursa’nın son yıllardaki en büyük yatırımını hayata geçirdik, Sur Yapı Marka AVM nin açılışını yaparak istihdam sağladık.

15 Temmuz sonrasında önemli projelere yatırım kararları aldık. Dünya’nın sayılı, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesine 15 Temmuz’un hemen sonrasında start verdik. Antalya’da 8 milyar TL’lik dev bir yatırımı yüklenmekten çekinmedik. Bu projeyle 93 blokta 1500 işçi ile 24 saat çalışıyoruz. Antalya projemiz 2023 hedefleri doğrultusunda en büyük yatırım hamlemizdir. Antalya’ya yeni bir şehir inşa ediyoruz ve bu yıl sonunda 20 binden fazla kişinin yaşayacağı ilk etabın teslimlerine başlayacağız.

Yine 15 Temmuz sonrasında enerji grubumuzun bünyesinde Mersin’de iki rüzgar enerji santralini (RES) aktif hale getirdik.

Biz, asla diz çökmeyen bir milletiz. Böyle bir milleti tanklar, mermiler, bombalar, tehditler ve tecritler yıldıramaz. Allah millettimize bir daha böyle acılar yaşatmasın, birlik ve beraberliğimizi kerim kılsın. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüz kutlu olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Sault Ste. Marie ve Algoma Steel, liman projesi kapsamında anlaşma yaptı

19 Nisan 2024 Cuma

Avrupa Birliği, Şubat ayı DRI ithalatını %35,5 oranında azalttı

19 Nisan 2024 Cuma

Bulgaristan ve Türkiye arasında ikinci bir demir yolu hattı kurulacak

18 Nisan 2024 Perşembe

EUROMETAL forumu: İber yarımadasında çelik piyasası değerlendirildi

16 Nisan 2024 Salı

İran ve İsrail arasındaki gerginlik devam ediyor, kargo gemisine el konuldu

14 Nisan 2024 Pazar
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun