9.524,59 TRY BIST 100 BIST 100
34,72 EUR EUR EUR
32,51 USD USD USD
4,52 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
88,76 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,28 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,43 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
117,97 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.496,44 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Neden RWM'e Katılmalısınız?

RWM Fuarı hızla yaklaşırken, yılın endüstri etkinliği olarak belirlenen bu fuara neden katılmanız gerektiğine bir göz atmak istedik.

Neden RWM'e Katılmalısınız?

11 ve 12 Eylül tarihlerinde NEC Birmingham, İngiltere’ye geri dönen kayıtlar hala açık, ücretsiz biletlerinizi almak için lütfen web sitelerini ziyaret edin.


1. Ağ Oluşturma Fırsatları


RWM, Birleşik Devletler'in en büyük geri dönüşüm ve atık yönetimi fuarıdır ve Future Resource Expo, The Contamination Expo Series, Flood Expo, and the Fasteners Expo ortak gösterileriyle birlikte NEC'e 22.000 delegeyi ağırlamaktadır.


RWM'nin yoğun fuar alanından biraz daha uzağa yerleştirilmiş olan Networking Area'da ticaret birlikleri, devlet daireleri işletmeleri sahipleri, direktörleri ve yöneticileri ile ağ oluşturma , iş fikirleri ve benzer düşünen diğer profesyonellerle potansiyel ortaklık fırsatlarını elde edeceksiniz.


Geçen yıl, bu çevresel olaylar sonucunda 1.9 milyar pound işlem gördü.


2. 500 Katılımcı


RWM, yenilikçi girişimlerden yerleşik endüstri liderlerine kadar sektörün genişliğini kapsayan 500'ün üzerinde öncü katılımcıya ev sahipliği yapıyor. Sektördeki işletmelerin günlük işlerini yapma biçiminde devrim yapmasına yardımcı olan en son yenilikleri deneyebilir, test edebilir ve karşılaştırabilirsiniz.


Şirketler, Atıktan Enerji, Taşıma ve Lojistik, Makine ve Ekipman, Geri Dönüşümcüler ve Yeniden İşleme, Veri Teknolojisi ve Hizmetleri, Atık Teknolojileri ve Sıfır Emisyon alanları dahil olmak üzere 7 alanda sergilenmektedir.


Bu yılki özel bir olay, çok sayıda canlı gösterinin yapılacağı Sıfır Emisyon: Test Pisti. Kärcher UK, Renault Trucks ve Johnston Sweepers gibi işletmeleri, ürünlerini çalışırken göreceksiniz.


3. 350 Seminer


Başka hiçbir şeye benzemez konuşmacı listesi! Ana konuşmacıların listesi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere, endüstrinin (ve atmosferin) her köşesinden ikonik isimlerle eşsizdir: NASA, TerraCycle, Keep Britain Tidy, Costa Coffee, The Co-Op, Viridor, Environment Audit Committee, SUEZ, Procter & Gamble, Plastic Oceans, Innovate UK, Defra, BBC Studios, Clean Up Britain yöneticisi Jeremy Paxman ve dahası.


Carbon8 Systems, “endüstriyel artıklardan yapı malzemeleri üretmek için CO2 kullanımı” konulu bir açılış semineri düzenleyecek. Ayrıca, daha çevre dostu inşaat ve diğer imalat ve sanayi uygulamaları geliştirme fırsatları da dahil olmak üzere KOBİ'lerle işbirliğine dayalı araştırmalardan elde edilen bulguları paylaşan Birmingham Üniversitesi'nin sağlayacağı uzman semineri kaçırmayın.


Ziyaretçilerin koltuklarını emniyete almak için erken gelmeleri önerilir.


4. Panel Tartışmaları


Etkileyici seminer takvimi arasında, kaçırmak istemeyeceğiniz bir dizi panel tartışması var. Popüler talebe göre, Viridor Genel Müdürü Phil Piddington, Suez'in CEO'su David Palmer-Jones ve Biffa CEO'su Michael Topham'ı içeren Leaders of the Waste World paneli de yer alacak.


2019 için yeni, endüstride bir ilk - Eşitlik Paneli. Londra Atık ve Geri Dönüşüm Kurulu Yerel Otorite Destek Müdürü Beverley Simonson'un başkanlık ettiği Eşitlik Paneli, geri dönüşüm ve atık yönetimi endüstrisindeki çeşitliliği kutlamak için kuruldu. Bu panel bilgilendirici olduğu kadar göz açıcı olmaya söz veriyor!


5. Ücretsiz Biletler


RWM için biletler tamamen ücretsiz!


Dahası, Salı gününden önce bilet almak için kayıt yaptıran RWM ziyaretçilerine şovun özeti, açılış profili, tam takvim, yer planı ve katılımcı listesini içeren 2019 resmi ve gösteri şovu kataloğunun ücretsiz bir kopyası gönderilecek.


Ücretsiz ziyaretçi biletlerini ve sizin ve iş arkadaşlarınız için ücretsiz bir gösteri rehberini edinmek için, rwmexhibition.com adresinden çevrimiçi olarak kaydolun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Avrupa Yeşil Bakır Zirvesi 13-14 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek

1 Mart 2024 Cuma

MiningWorld Russia Fuarı için geri sayım başladı!

19 Nisan 2024 Cuma

Marble İzmir 29. kez kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Maden Türkiye Fuarı’nın Büyük Buluşmasına Hazır Mısınız?

17 Nisan 2024 Çarşamba
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun