9.645,02 TRY BIST 100 BIST 100
34,68 EUR EUR EUR
32,56 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,56 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,29 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,45 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
113,31 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.437,60 TRY Altın(gr) Altın(gr)

AYDA’nın detayları“Jüriye Sor” online etkinliğinde konuşulacak

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen ve bu yıl Türkiye’nin de dahil edildiği Asia Young Designer Awards (AYDA) ile ilgili merak edilenler online soru-cevap etkinliğinde yanıt buluyor. “Asia Young Designer Awards Jüriye Sor” başlıklı etkinlik 17 Nisan’da saat 14:00’da başlayacak. Jüri üyelerinin yarışmayla ilgili soruları yanıtlayacağı etkinlik Arkitera’nın YouTube kanalından izlenebilecek...

AYDA’nın detayları“Jüriye Sor” online etkinliğinde konuşulacak

Nippon Paint’in geleceğin tasarımcılarını yetiştirme vizyonuyla 13 yıldır düzenlediği Asya’nın en prestijli tasarım yarışması Asia Young Designer Awards’ın (AYDA) jüri üyeleri, yarışmayla ilgili soruları online soru-cevap etkinliğinde yanıtlamaya devam ediyor. Bu yıl Türkiye’nin de dahil edildiği AYDA için düzenlenen ve ilki 23 Mart’ta yapılan “Asia Young Designer Awards Jüriye Sor” başlıklı online soru-cevap etkinliğinin ikincisi 17 Nisan’da gerçekleştirilecek. Mimarlar, iç mimarlar, tasarım meraklıları ve öğrencileri buluşturacak olan etkinlikte AYDA ile ilgili merak edilen tüm sorular iletilebilecek. Saat 14:00’da başlayacak olan etkinlik Arkitera’nın YouTube kanalından izlenebilecek.

“Asia Young Designer Awards (AYDA) Jüriye Sor” etkinliğinde yarışmanın jüri üyeleri Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arzu Gönenç Sorguç, 2X1 Architects’ten mimar Kutlu Bal, Görkem Volkan Design Studio’dan mimar Görkem Volkan, Ofist’ten iç mimar Yasemin Arpaç, Renda Helin Design’dan iç mimar Renda Helin Çilalioğlu Çizer ve Nippon Paint-Betek Boya Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ Elazığ katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacaklar.

Harvard’da 6 haftalık programa katılma fırsatı

Asia Young Designer Awards   (AYDA) profesyonel mimarlar, iç mimarlar, odalar, ortak kuruluşlar, tasarım okulları, mezunlar ve tasarım öğrencilerini tek bir çatı altında buluşturan, deneyim odaklı bir öğrenimin yanı sıra hayatta bir kez karşılaşılacak fırsatlar sunuyor. 

2008 yılından bu yana düzenlenen AYDA’ya bugüne kadar aralarında Çin, Singapur ve Japonya gibi ülkelerin de bulunduğu 16 ülkedeki 1.200'den fazla üniversitede okuyan 35.000'in üzerinde öğrenci katıldı. 16 ülkede eş zamanlı düzenlenen AYDA’ya bu yıl Türkiye’deki üniversitelerin öğrencileri de başvurabiliyor. 

Bu yılki teması “Empati İçin Tasarla 2021” olan, “Mimarlık” ve “İç Mimarlık” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen AYDA’da her bir kategorinin ulusal kazananı global yarışmaya girmeye hak kazanacak. Global yarışmanın kazananı, “Asia Young Designer of the Year” unvanı ile Harvard University Graduate School of Design’da 6 haftalık Design Discovery Program’a katılma fırsatı yakalayacak. 

Ayrıntılı bilgi ve yarışmaya katılım koşullarını incelemek isteyenler Nippon Paint Türkiye web sitesi nipponboya.com/tr/ayda üzerinden detaylara ulaşabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Konut fiyatları şubatta arttı

24 Nisan 2024 Çarşamba

İzmir'de konut satışları %2,7 arttı

14 Mart 2024 Perşembe

Konut satışları 2023'te 17,5 azaldı

19 Ocak 2024 Cuma

İş yerlerine yapılacak kira artış oranı belli oldu

4 Aralık 2023 Pazartesi

Türkiye’de ekim ayında konut satışları azaldı

16 Kasım 2023 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun