9.722,09 TRY BIST 100 BIST 100
4,51 CNY CNY CNY
34,89 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,17 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,47 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,20 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.426,12 TRY Altın(gr) Altın(gr)

Alüminyum Sektörü Dev Buluşmasına Hazır

Türkiye’de 30 yıldır metalurji sektörünün önde gelen fuarlarını organize eden Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Aluminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı - ALUEXPO, 3,4,5 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Alüminyum Sektörü Dev Buluşmasına Hazır

Aluminyum Sektörü İstanbul’da buluşuyor!

Alüminyum dünyada demir-çelikten sonra en yaygın kullanılan metal olarak her geçen gün önem kazanıyor. ALUEXPO da sektörün gücü ve coğrafi konumunun avantajı ile dünyanın dört bir yerinden gelen alüminyum üreticilerinin ve tedarikçilerinin vazgeçilmez buluşma noktası olmaya devam ediyor. İlki 2009'da organize edilen ALUEXPO'nun, sektörle paralel olarak kısa sürede büyük bir gelişim göstererek, alüminyum konusunda büyüklük açısından dünyanın en önemli 3 fuarından biri haline geldi.

Türkiye’de ve dünyada alüminyumun hem üretiminin, hem de tüketiminin çok hızlı arttığı düşünüldüğünde ALUEXPO, iş dünyası için kaçırılmayacak bir fırsattır…

Neden Aluexpo?

Bu sene Aluexpo için yenilikler ve yeni rekorlar senesi; 2009’da 9 ve 10 nolu hollerde başladığımız yolculuğumuz bu sene yeni holler, yeni yerleşim ve rekor stand alanı ile taçlandı. 2019 da 9.197 m2 olan net stand alanı bu sene 11.700 m2 ye ulaşarak %27 artış gösterdi. Bu alan üzerinde 203 yerli, 29 ülkeden 145 yabancı olmak üzere toplam 348 firma, en yeni teknolojilerini, en yaratıcı ürünlerini alüminyum dünyasına sunacaklar.

Fuarı, alüminyum üreticileri ve tedarikçileri olmak üzere, yoğun olarak alüminyum ürün kullanılan inşaat ve yapı, otomotiv, beyaz eşya, savunma, ulaştırma, ambalaj, enerji, alüminyum mutfak eşyası ve daha birçok sektör ilgilisinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Alüminyum Sektörünün Uzmanları 10. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu Sahnesinde!

ALUEXPO ile eş zamanlı olarak, TALSAD, TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi-METEM ve Tübitak MAM işbirliği ile 10. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu gerçekleştirilecek. Sempozyumda sektörün önde gelen isimleri, uzmanlar ve akademisyenler teknolojik gelişmeleri tanıtacak ve sektörde karşılaşılan problemlerin çözümü konusunda dinleyicilerle bilgi ve görüş paylaşımında bulunmak için etkin bir ortam yaratılacak. Sempozyum, sektörü ekonomik, teknolojik ve bilimsel alanlarda irdeleyerek ve yeni gelişmeler hakkında bilgilendirmeyi sağlayarak Türkiye'nin alüminyum dünyasındaki yeri ve geleceğine projeksiyon oluşturacak.

Detaylı bilgiye www.alusist.com adresinden ulaşılabilirsiniz.

10. Uluslararası Alüminyum sempozyumu, EAA-Avrupa Alüminyum Birliği, ABD Alüminyum Birliği, EAFA Avrupa Alüminyum Folyo Birliği temsilcilerinin, küresel trendlerin irdelendiği sunularıyla yer aldığı özel oturumlarda alüminyum dünyasının geleceği ALUEXPO’da çizilecek.

Alüminyum sektörünün tüm tedarikçileri: Ergitme, döküm, ısıl işlem ve yeniden ısıtma teknolojileri, basınçlı döküm makina ve ekipmanları, kokil döküm makina ve ekipmanları, sürekli döküm makina ve ekipmanları, refrakterler ve yalıtım malzemeleri, hadde teknolojileri, ekstrüzyon ve tel çekme teknolojileri, döküm, dövme ve ekstrüzyon kalıpları, kalıp ve aksamlarının üretimi ve malzemeleri, test, ölçüm ve kontrol teknolojileri, hurda prosesleri, yeniden kazanım, ıslah, geri dönüşüm teknolojileri, yüzey işlemleri, servis ve danışmanlık hizmetleri, dernekler ve yayınlar yine ALUEXPO’da yerlerini alacaklar.

Alüminyum sektörünün tüm üreticileri: Birincil alüminyum, sekonder alüminyum, yarı bitmiş alüminyum ürünler; levha, profil, külçe, biyet, vb., döküm, dövme, hadde ürünleri, mimari uygulamalar için alüminyum sistem ürünleri, endüstriyel üretimler için yarı mamüller ve diğer alüminyum ürünlerini sergileyecekler.

Alüminyum Döküm ve Yüksek Basınçlı Döküm teknolojileri ALUEXPO da yer alıyor;

Hızlı büyüyen alüminyum döküm sektörü açısından da büyük önem taşıyan ALUEXPO, döküm sektörünün hem üreticileri hem de tedarikçilerini bu profesyonel platformda buluşturuyor. Birincil ve ikincil alüminyum üreticileri ile döküm, kokil ve yüksek basınçlı döküm ve dövme, hadde teknolojileri üreticileri ve kullanıcıları Aluexpo’da buluşacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

24 Nisan 2024 Çarşamba

AMM 2024, madencilik ve metalurji sektörü için teknolojik çözümler sunacak

15 Mart 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun