9.524,80 TRY BIST 100 BIST 100
34,59 EUR EUR EUR
32,52 USD USD USD
4,52 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,49 TRY Faiz Faiz
86,95 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
28,48 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
34,65 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
116,41 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
385,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.488,33 TRY Altın(gr) Altın(gr)

6.Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’na geri sayım başladı

Nalburiye ve hırdavat sektörünün 2022’deki dünyaya açılan tek arenası 6.Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’na 250’ye yakın katılımcı ve 20.000 kalem ürün çeşidi, yüzde 95 doluluk oranıyla geri sayım başladı.

6.Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’na geri sayım başladı

Tüm sanayi kolları ile ortak bağı olan nalburiye ve hırdavat sektörü; üretim, montaj, onarım sistemlerindeki ürün tedarikini ve donanımın dönüşüni sağlayan 20 bin kalem kalem istasyonunu, 15-18 Eylül uygulamadan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı'nda gösteriye hazırlanıyor. İlk düzende artık dünyadaki bu endüstriye mandıra bir ölçü taten fuar, 6'ncı yılıyla birlikte gerekli markalar gerek yerel ve misafir nezdinde bir ticari organizasyon hale geldi.

Avrasya'nın kuzeyki konumuyla, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleriyle ticari ilişki için güçlü kapsamlı sunumunun sınırlarını sürdüren İstanbul Hırdavat Fuarı, 2022 yılı sonuna kadar yorumlamak “Birlikte” sloganıyla büyütülen ve yoğun yoğun talep edilen 25.000 m2'lik alana İFM 5 -6-7. hallere taşınıyor.

İnovasyon, yenilikçi ve evrensel bir dünya çapında bir dinamizme İstanbul Hırdavat Fuarı, 15-18 Eylül seçimleri arasında elektrikli ve mekanik makine sahip olan ve aksesuardan kaynak makinaları ve elektrotlarına, DIY (kendine ait olan) ürünler, kesme Uluslararasıdırın çivilerine ve aşındırıcılara; lazer güvenlik ve iş ekipmanlarından izolasyon, yalıtım ve tecrit malzemeleri, boyacı ve kilit aksesuarna kadar çok büyük bir ürün yelpazesine sahiptir.

6 hır için yakın çevrede ve MENA coğrafyası alanında bir finalan finalan fuarda, sektörde yoğun ilgi alanında daha fazla katkı sağlıyorsunuz.

Sektörün ihracat hedefi 15 milyar dolar

Türkiye hırdavat sektörü bu yıl önemli bir atılım yaşayarak ihracatta rekor kırmaya hazırlanıyor. Alınan siparişler Türkiye'nin dünyadaki yeni üretim merkezini ortaya çıkarmak. Gelişen olaylarla Rusya-Ukrayna çıkmazı, Çin'in merkezi kapanması, Avrupa, MENA ve Afrika yeni üretim amaçlarını daha fazla potansiyel ortaya çıkardı. Bu doğrultu-stratejik yapı, haritanın sınırında, şık üretimi ile hedef pazar konumundadır. Pandemi fuarında yapılacak fuarda yapılacak ihracatlarını göz önüne alınca 15-18 Eylül 2022 yılında 15 Milyar doların üzerinde satış anlaşmalarınıni 300'e yakın çekim ile İstanbul Hırdavat'ın oluşturması.

Nalburiye ve hırdavat merkezi Türkiye'deki ilk ve tek uluslararası bağımsız

Nalburiye ve hırdavat sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası fuarı olmasının etkisiyle Türkiye’nin 81 ilinden ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuar ayrıca Türkiye’nin ticaret ve sanayi odaları, sanayi bölgelerinden gelenlerin oluşturduğu sivil gruplar ile yoğun bir ticaret ortamı sağlıyor.

İstanbul Hırdavat Fuarı’nın ilk yılından bu yana projeyi yöneten Zülküf Karadayı, fuar hakkında şu açıklamada bulundu:

Fuar yüzde 95 doluluk oranına ulaştı. Hırdavat ve nalburiye sektörünün önde gelen markalarının yer aldığı organizasyona geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Karbosan, Platinum Sponsor olarak en büyük desteklerden birini vermiş oldu. Yerli üreticilerin uluslararası arenada boy gösterebildiği Avrasya ve MENA bölgesindeki etkili platform haline gelen fuar, bölge ülkelerdeki profesyonel ziyaretçileri ile güçlü bir bayi ortaklığı sağlıyor. Son yıllarda hırdavat ve nalbur sektöründe üretime yönelik yatırımların artmasının doğal sonucu olarak yerli ürünlerde artan çeşitliliği görebilmekteyiz. Dünyadaki gelişmeler doğrultusunda bölgemize ciddi bir talep yoğunluğunun farkındayız. Yerli üretici firmalarımız, kaliteli ürünleriyle yurt dışındaki rakipleriyle yarışabilir konuma geldiler. Böylece, sektör sadece yurt içinde değil; dünya pazarında da kalitesiyle önemli bir pay almaya hazır. Fuarımız 6’ncı yılında artık dünyaya açılmak isteyen markaların en güçlü pazarı olarak gelenekselleşti. 6 yıllık çalışmalarımızın sonucunda özellikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki önemli yatırımcı ve satınalmacıların ajandasında fuarımızın yer almakta olduğunu gururla söyleyebilmekteyiz. Ayrıca yeni taşındığımız 5’inci 6’ncı ve 7’inci salonlardaki 25 bin metrekarelik alanda tüm sektör oyuncularının 20 bin kalem ürün çeşidi ile sergi açtığı fuarımızı 4 gün boyunca dolu dolu sergilemenin heyecanını taşıyoruz.”

Nal hırdavat işinde eğitim amaçlı eğitim ve sizin için Uluslararası Hırdavat Fuarı ziyareti

Sektörün üniversitedeki uluslararası alışveriş merkezi İstanbul Hırdavat 15-18 Eylül 2022, 6.kez İFM'de 5.6.7.hall'de düzenleniyor. Bu büyük buluşmaya ortak olun, siz de yerinizi alın! Ücretsiz davetiye ve ayrıntılı bilgi için; www.istanbulhirdavatfuari.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Marble İzmir 29. kez kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapılarını açtı

18 Nisan 2024 Perşembe

Maden Türkiye Fuarı’nın Büyük Buluşmasına Hazır Mısınız?

17 Nisan 2024 Çarşamba

Çin (Guangzhou) Uluslararası Metal ve Metalurji Fuarı sektörü bir araya getirecek

17 Nisan 2024 Çarşamba

Madencilik ve Mineraller Fuarı 15-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

8 Şubat 2024 Perşembe
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun