9.722,09 TRY BIST 100 BIST 100
34,77 EUR EUR EUR
32,53 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,17 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,17 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,47 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
119,20 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.426,12 TRY Altın(gr) Altın(gr)

28. Kazakistan Uluslararası İnşaat ve İç Mekan Fuarı 7-9 Eylül tarihlerinde!

28. Kazakistan Uluslararası İnşaat ve İç Mekan Fuarı KazBuild, 7-9 Eylül tarihlerinde Almatı'daki Atakent Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

28. Kazakistan Uluslararası İnşaat ve İç Mekan Fuarı 7-9 Eylül tarihlerinde!

İnşaat ve iç endüstri uzmanları, yerli ve uluslararası hizmet ve ürün üreticileri, endüstri birlikleri ve birliklerinin temsilcileri ve devlet aygıtının denetleme departmanları ile aynı platformda buluşacak. Kazakistan Ulusal İstatistik Bürosu'ndan alınan istatistiklere göre, Ocak-Haziran 2022'de, geçen yılın aynı dönemine kıyasla toplam konut binalarının %100,5'i hizmete girdi. Halihazırda Kazakistan'da inşaat, devletten büyük ilgi gören sektörlerden biridir. Kazakistan Cumhuriyeti Hükümeti, Kazakistan Cumhuriyeti Sanayi ve Altyapı Geliştirme Bakanlığı'nın katılımıyla mevcut makroekonomik ve jeopolitik durumda inşaat sektörünü desteklemek için bir dizi önlem geliştirmeye devam ediyor. Uzmanların görüşlerine göre, yakın gelecekte, Kazakistan'da endüstri fuarı etkinliğinin düzenlenmesinin önemini belirleyen Kazakistan'daki inşaat büyümesinin aktif aşaması devam edecek.

Bu bağlamda, KazBuild fuar alanı, inşaat ve iç endüstri yeniliklerinin sergilendiği bir yer ve ayrıca tüm piyasa katılımcıları için Kazakistan Cumhuriyeti'nin inşaat ve konut sektörleri için daha fazla gelişme beklentilerini belirlemek için verimli bir diyalog platformu olacak.

2022'deki katılımcılar 18 ülkeden (Azerbaycan, Belçika, Almanya, Danimarka, Hindistan, İspanya, İtalya, Kazakistan, Güney Kore, Malezya, Polonya, Portekiz, Rusya, ABD, Türkiye, Finlandiya, Fransa, BAE) 150'den fazla firmadır. Katılımcılar geleneksel olarak yapı malzemeleri ve ekipmanları, form sistemleri, kaplama malzemeleri, pencere teknolojisi, seramik ve taş, boya ürünleri, akıllı kilitler ve cihazlar, çatı ve cephe malzemeleri ve çok daha fazlasını sunacaklar. Etkinliğe artan ilgi, ilk kez stant açan katılımcı sayısıyla kanıtlanıyor - Hindistan'dan 17 seramik karo üreticisi, Avrupa ve Rusya'dan 9 inşaat ekipmanı üreticisi dahil olmak üzere 50'den fazla şirket . Technosonus ve StandardPlasttesisleri ses yalıtım malzemeleri sunacak, Bastau Almaty firması ise standında yerli üretim pencere profili yeniliklerini izleyicilerle buluşturacak.

KazBuild fuarı, uluslararası şirketleri Kazakistan pazarına çekmede , coğrafyayı ve ticari işbirliğini genişletmede kilit bir rol oynuyor. Böylece Almanya, Malezya ve Polonya Ulusal grupları inşaat sektöründe yenilikçi çözümler sunacak. İspanya, Hindistan ve Rusya'nın 9 bölgesinden üreticiler toplu sergiler yapacak.

KazBuild'de ilk kez Kazakistan'daki gayrimenkul geliştiricileri için Real Estate Alley adlı yeni bir proje sunulacak. Bu, geniş bir kentsel ve banliyö gayrimenkul yelpazesinin ve Kazakistan'ın önde gelen gayrimenkul geliştiricilerinin benzersiz tekliflerinin sunulacağı yeni bir profesyonel platformdur. K7 Group, Atrix Story, Barys Stroy 2001 ve diğerleri şimdiden katılımlarını onayladılar.

Küresel trendler, iç tasarımda yeni vurgular ve önemsiz olmayan çözümler , Kazakistan Tasarımcılar ve Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen yeni bir atmosfer oturumu olan Design Fest sırasında gösterilecek.

KazBuild 2022'deki kapsamlı bir iş programı, KAZGOR DA, Kazakistan Cumhuriyeti Mimarlar Birliği, Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Tasarımcılar Birliği, İnşaatçılar Birliği Cumhuriyet Tüzel Kişiler Birliği ve diğer profesyonel katılımcılar tarafından uygulamalı seminerler içerecektir.

Isıtma, su temini, sıhhi tesisat, iklimlendirme ve havalandırma için 14. Uluslararası ev ve endüstriyel ekipman Fuarı Aquatherm Almaty 2022 aynı yerde eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Etkinliklerin organizatörü Iteca Kazakistan fuar şirketidirEtkinlikler için resmi destek Almatı Şehri Akimat tarafından yıllık olarak sağlanmaktadır. Etkinlik ayrıca Kazakistan'ın profesyonel dernekleri tarafından da desteklenmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Tube India 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek

26 Ocak 2024 Cuma

Kish Uluslararası Çelik Fuarı 22-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek

4 Mart 2024 Pazartesi

MiningMetals Uzbekistan, Özbekistan'da madencilik sektörünün gelişimi için bir tetikleyicidir!

25 Nisan 2024 Perşembe

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

24 Nisan 2024 Çarşamba

AMM 2024, madencilik ve metalurji sektörü için teknolojik çözümler sunacak

15 Mart 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun