9.645,02 TRY BIST 100 BIST 100
34,68 EUR EUR EUR
32,56 USD USD USD
4,51 CNY CNY CNY
0,13 CNY CNY/EUR CNY/EUR
45,35 TRY Faiz Faiz
88,56 USD Petrol(brent) Petrol(brent)
27,29 USD Gümüş(ons) Gümüş(ons)
4,45 USD Bakır(lb) Bakır(lb)
113,31 USD (CME) 62% Fe (CME) 62% Fe
386,00 USD Gemi Söküm Gemi Söküm
2.437,60 TRY Altın(gr) Altın(gr)

2019: RWM'nin Rekor Yılı

11-12 Eylül tarihlerinde yüzlerce, binlerce iş adamı, çoğunun inandığı gibi RWM’nin tipik bir fuarını ziyaret etmek için İngiltere’deki Uluslar arası Fuar Merkezi’ne (NEC) seyahat etti. Ancak bu fuarı şimdiye kadar ki en iyi RWM fuarı yapmak için sahne arkasında ne kadar çok çalışıldığını bilmiyorlardı.

2019: RWM'nin Rekor Yılı

Sabah 10:00’da fuar girişinde uzun kuyruklar vardı. Etkinliğin başından itibaren organizatörler, katılımcılar ve ziyaretçiler önlerinde yoğun bir kaç gün olacağını söyleyebilirdi. Çok sayıda kaliteli delege NEC’te Salon 5’e giriş yaptığında, binlerce insanın yoğun bir gün geçirmeyi beklediğini yansıtan bir uğultu vardı. Görülecek 500'den fazla katılımcı, ziyaret edilecek 13 seminer ve keşfedilecek çeşitli bölgeler ile RWM 2019'da hiç sıkıcı bir an olmadı.

 

Katılımcı Portföyü

Her RWM fuarında geri dönüşüm ve atık yönetimi endüstrisinin önde gelen katılımcılarını görebilirsiniz. Endüstrinin her alanından toplamda 500'ün üzerinde katılımcı vardı. Yerleşim planı boyunca yüzlerce önemli nokta vardı, ancak birkaçı özellikle göze çarpıyordu. Johnston Sweepers, WasteCare, Romaquip ve Astute Technical Recruitment, hepsi yeni sokak süpürücülerinden geri dönüşüm araçlarına, çift katlı bir otobüse, kullanılmış pillerden yapılmış bir file kadar en iyi ürünleri sergiledi.

 

Birinci Sınıf Seminer Programı

RWM’nin bu yılki seminer programı daha önce görülenlere benzemiyordu. Katılan işletmeleri düşündüğünüzde, geri dönüşüm ve atık yönetimi endüstrisinin ciddiye alınmaya başladığını gerçekten gösteriyor. Seminerde uluslararası üne sahip kuruluşlardan konuşmacılar vardı: NASA, Procter & Gamble, SUEZ ve Costa Coffee her gün geri dönüşüm ve atık yönetimi endüstrisini etkileyen konuları kapsayarak RWM 2019'da temsil edildi. Clean Up Britain Patron’u Jeremy Paxman, NASA Kimya Mühendisi ve Baş Araştırmacısı Dr Anne Meier ve TerraCycle CEO'su Tom Szaky etkinlikte düzenlenen en önemli üç açılış seminerini gerçekleştirdi.

Hepsinin ötesinde, RWM’nin endüstrideki rolü, geniş çapta işletmeleri giderek daha çevre dostu hale gelirken aynı zamanda işletme paralarını koruyacak yeni uygulanabilir pratikler ve teknolojiler hakkında eğitmektir.

 

Yeni Ürünler RWM’de Sergilendi

Katılan işletmelerin gizliliğini garantileyen RWM, sektördeki en iyi bilinen işletmelerden bazılarının etkileyici ürün tanıtımlarına ev sahipliği yaptı. Belediye süpürücülerinden atık baskı makinelerine kadar, İngiltere’nin en büyük geri dönüşüm ve atık yönetimi fuarına sunulan çok çeşitli yeni ürünler vardı.

Etkinlikte en çok hevesle beklenen lansmanlardan biri, Kärcher UK’in standındaydı; burada yepyeni MC 250 belediye süpürücüsünü piyasaya süreceklerdi. Teaser'ları web sitelerinde yayınladıktan sonra, Kärcher yeni MC 250 yol süpürücüyü açıkladı. MC 250, piyasada nadiren görülen bir şey ortaya sürdü; performanstan vazgeçmeyen çevre dostu bir süpürge.

Bir başka katılımcı da, LSM Waste Equipment, yeni bir ürün çıkardı – yeni P6 REL Packer. P6 Packer akıllı apartman binaları ve hastaneler gibi yerlerdeki atıklarla başa çıkmak için tasarlanmıştır. Ürün, daha verimli atık izlemesi için, 15-20 1100 litrelik çöp bidonlarını 1x4 metreküplük bir kutuya bastırabilir, %50 daha az işçilik sağlar ve çöp depolama alanını %50 azaltabilir.

 

Ziyaretçilerden ve Katılımcılardan Görüşler

Sergiyi bu yıl büyük bir başarı olarak niteleyen RWM'de sadece biz değiliz. Ziyaretçiler ve katılımcılar, bu yıl RWM'nin ne kadar iyi olduğu konusunda yorum yaptılar; RWM, öğrencilerden yöneticilere ve genel müdürlerden CEO'lara kadar sektörden herkesten oldukça olumlu yorumlar aldı:

Progressive Waste Solutions Ltd Direktörü Craig Dick: “Bu hafta PWS için RWM Sergisine son derece faydalı bir geziydi. Bir çok iyi bağlantı gerçekleştirildi, uzun süreli çalışma ilişkileri kurmak için sabırsızlanıyorum!”

Fissara CEO’su Jon Holttum: “Bu yıl RWM’de geçirdiğimiz ne müthiş bir şov, harika bir takım çalışmasıydı! Ve Aderro’da kocaman bir ilgi vardı… Vay!”

CIWM: “Tıka basa dolu koridorları ve ilham verici konuşmacılarıyla RWM bir kez daha neden kesinlikle katılınılması gereken bir kaynak cve geri dönüşüm etkinliği olduğunu kanıtladı. CIWM standı kendimizi yeni arkadaşlara tanıtmak ve üylerimizi yakalamak için mükemmel fırsatlarla çok yoğundu.”

 

2020 İçin Heyecanlı Bekleyiş

Yıllık etkinlik olarak, bir sonraki gösteri için çok uzun süre beklemeye gerek yok. RWM 2019 kaybolacak bir şeyse, 2020 şimdiye kadar İngiltere’nin en iyi geri dönüşüm ve atık yönetimi olayı olacağına söz veriyor. Yeni tarihler 16-17 Eylül 2020 olarak açıklandı ve etkinlik yine NEC Birmingham’da gerçekleşecek. Ücretsiz biletlerinizi aldığınızdan ve etkinlik için ajandanızda boşluk bıraktığınızdan emin olun!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı

Bu içeriğe sadece +plus aboneler erişebilir.

Piyasalara dair düşüncelerinizi paylaşmak ve daha fazla yoruma ulaşmak için hemen ABONE OLUN!
ABONE OLUN Zaten bir hesabınız varsa Oturum Açın

En çok okunan haberler

Shenfeng Mısır'da fabrika kurarak ekonomik bağları güçlendirecek

24 Nisan 2024 Çarşamba

GravitHy ve EDF elektrik tedariki için anlaşma imzaladı

22 Nisan 2024 Pazartesi

Japon şirketleri Çin endişeleri artarken odaklarını ABD'ye kaydırıyor

20 Nisan 2024 Cumartesi

MMK 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin sonuçları açıkladı

18 Nisan 2024 Perşembe

İsviçre çelik endüstrisi krizde: Mali zorluklar ve destek beklentileri mevcut

19 Nisan 2024 Cuma
İzleme Listesi
Genişlet
İzleme listeniz boş

Favori emtialarınızı hızlı erişim için ekleyin ve son fiyat değişim haberlerini kaçırmayın.


Takip ettiğiniz haber kategorisi bulunmuyor
Bildirim Tercihlerini Düzenle
E-Bülten Aboneliği
En güncel haberleri ve günlük demir fiyatlarını e-posta ve sms olarak almak için kayıt olun.
Şimdi Plus Abonesi Olun!
3 gün ücretsiz deneyin!
Şimdi Abone Olun
Tarafsız Fiyatlar
Haberdar Olun
İl Demir Fiyatları
Yorumlar ve Analizler
Şimdi Abone Olun